Aktuelt

Giv dit barn naturen i julegave

Lige nu kan du købe et medlemsskab, der gælder hele 2024

Naturlederuddannelsen

Brænder du for natur, fællesskab og formidling? Har du lyst til at tage andre unge mellem 18-29 år med på eventyr i naturen?

NaturJUL på Klostermølle

Kom til NaturJUL på Klostermølle.

Gl. Rye

Sammen om Naturen i Gl. Rye

Der var fuld fart på, da to børnehaveklasser fra Gl. Rye skolen var inviteret med ud i skoven. Børnene skulle prøve forskellige aktiviteter af, som de kan opleve i Naturpatruljen, som starter i det nye år. 

På besøg i Albertslund og Hvidovre

Bjarke, Karen og Sarah Jo fra sekretariatet besøgte vores to hovedsstadsforeninger den 22. november.

Mød vores nye universitetspraktikant

Jeg hedder Charlotte Andreasen og er netop startet i praktik her hos Natur & Ungdom, hvor jeg skal hjælpe med at understøtte lokalforeningerne og samtidig er tilkoblet projektet ”Sammen om Naturen 1.0”.

Mød vores nye praktikant

Den 25 september startede Inger Laigaard i en otte ugers praktik på sekretariatet i Natur og Ungdom. Inger arbejder med medlemsadministration og opdatering af Natur og Ungdoms hjemmesider.

Sarah Jo

Mød vores nye studentermedhjælper

Den 19. September bød vi Sarah Jo Bæk Stenbæksgaard velkommen på sekretariatet. 

Kristoffer formidler

Vi har mistet en kær ildsjæl

Kristoffer Preuthun Møller er onsdag den 16. gået bort alt for tidligt. Kristoffer er uddannet ildfugl og har de sidste 6 år været en bærende kraft i Natur & Ungdom Silkeborg.

Studiejob i Natur & Ungdom

Stillingen er besat

Sammen om Naturen 1.0

Natur og Ungdom iværksætter nu et spændende nyt initiativ kaldet 'Sammen om naturen', med det formål at give endnu flere børn adgang til naturens forunderlige verden.

Mød vores nye projektleder

Den 1. august bød vi Bjarke Nørgaard velkommen på sekretariatet. Bjarke skal i sin projektlederstilling være med til at gennemføre og udvikle projektet ´Sammen om Naturen 1,0´, der er støttet af Friluftsrådet og Trygfonden. 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00