Frivillig i Natur & Ungdom
natur, fællesskab, formidling, dannelse

Frivillig hvordan?

Naturaktiviteter tæt på dit eget nærområde

Hvis du brænder du for at give børn og unge et godt forhold til naturen og ønsker at blive en del af et fællesskab i omkring natur, er det oplagt at blive frivillig i Natur & Ungdom. Som frivillig får du mulighed for at være en vigtig brik i at skabe et meningsfyldt fællesskab i og omkring naturen. 

Du behøver ikke at have andre forudsætninger, end at have lyst til at lave dannende, oplysende og sjove ting i naturen sammen med børn og unge og andre frivillige.

Natur & Ungdom har lokalforeninger rundt om i landet, som regelmæssigt holder naturaktiviteter.

Du tilknyttes som udgangspunkt din nærmeste lokalforening, men du kan også blive frivillig i landsforeningen.

Du kan også starte din egen lokalforening – sekretariatet og hovedbestyrelsen hjælper dig.

Der er ingen forening tæt på mig?

Øv! Måske kan vi starte noget sammen? 

Ring til foreningskonsulent Karen (31205601) eller projektleder på Sammen om Naturen 1.0 Bjarke (44188303) og få et overblik over, hvor nemt det er.

Hvis du har en god idé til en aktivitet, der ligger inden for vores formål, hører vi også meget gerne fra dig. Tjek vores fanen "Aktiviteter" for inspiration.

Du kan også vælge at blive frivillig i Landsforeningen. Det kan være i afgrænsede opgaver i forbindelse med sommerlejren eller kurser. Eller i hovedbestyrelsen, hvis du vil arbejde mere organisatorisk med vores formål. På sommerlejren, ildfugleuddannelsen, i hovedbestyrelsen og på diverse kurser mærker du, at vi i Natur & Ungdom er en del af et stort naturfællesskab, hvor vi alle er vilde med naturoplevelser. 

Deltag i netværk med andre naturinteresserede

Hos Natur & Ungdom dyrker vi fællesskabet og interessen for naturen. Du kan som frivillig deltage i netværksarrangementer, kurser og aktiviteter på tværs af landet.

Natur & Ungdom står bag naturformidleruddannelsen, Ildfuglen. Som Ildfugl bliver du en del af et landsdækkende netværk af andre naturformidlere. Som fast frivilllig i Natur & Ungdom får du 50% på uddannalsen.

Sæt dit præg på Natur & Ungdom

Som frivillig og med et medlemskab af Natur & Ungdom har du stor muligheden for at sætte dit præg på en forening, som gør en forskel for naturen gennem aktivteter, der oplyser og danner børn og unge.

Her kan du tage initiativ til aktiviteter, få indflydelse på foreningens udvikling og komme med indspak til debat.

Som medlem og frivllig får du:

20 % rabat i Eventyrsport - 10 % rabat på friluft.dk - 20% rabat på udvalgte varer i naturbutikken.dk

Skriv til os

Vi svarer 
hurtigt tilbage

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

Please make sure that, re-captcha pluging is enabled

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00