Lokalafdelingen Aarhus

Natur & Ungdom Aarhus

Vi er en lokalafdeling under den landsdækkende børne- og ungdomsorganisation Natur & Ungdom. Vi har base ved Fælleshuset på Peter Fabers Vej 17 i Aarhus V i Møllevangen. Her holder vi primært vores arrangementer i de ”kolde måneder”, herefter bevæger vi os ud i forskellige naturområder i lokalområdet og i og omkring Aarhus.

natur og ungdom aarhus 01

I N&U Aarhus afholder vi i gennemsnit et arrangement i måneden. I er selvfølgelig velkommen til alle arrangementerne, men man er ikke forpligtet til at deltage i andre end dem man har lyst til.

Vi interesserer os for natur og friluftsliv på tværs af generationer. Derfor er vi også optagede af, at de aktiviteter, vi tilbyder, retter sig mod hele familien – alle kan være med uanset alder. Derudover har vi fokus på at tilpasse aktiviteterne til de børn som dukker op til vores arrangementer – om så de er 4 eller 10 år.

Vi er upolitiske og uden opkobling på religion, uniform, aldersinddeling eller faste mødedage.

Formål

Vores mål er at lære børn og unge at forholde sig til naturen og miljøet omkring os – for kun ved at bruge naturen lærer man at forstå den og tage vare på den.

Foreningens formål er at fremme børn, unge og deres familiers interesse og forståelse for naturen og miljøet og at skabe kontakt mellem naturinteresserede børnefamilier og unge i lokalområdet. Igennem jævnlig og folkeoplysende aktiviteter, fremme medlemmernes naturforståelse, samt deres lyst og evne til at engagere sig og tage medansvar i foreningens formål og demokratiske liv.

natur og ungdom aarhus 02

Historie

I oktober 2015 startede vi op, som en del af projektet ”Naturliv for småbørnsfamilier”, et samarbejde mellem Natur & Ungdom, Ungdommens Røde Kors og KFUM-spejderne. Ved udløbet af 2016 blev lokalforeningen ”Natur & Ungdom Aarhus” stiftet.

natur og ungdom aarhus 03

Eksempler på arrangementer:

  • Naturens Dag i Botanisk Have
  • Solsort, bustur og primitiv overnatning
  • Julemarked ved Folkestedet
  • Fastelavn i Møllevangen
  • Se nye hjortekid i dyrehaven

Se meget mere på vores facebookside.

Er du interesseret i at høre mere eller i at være frivillig, er du velkommen til vores arrangementer eller til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv til lokalafdelingen Aarhus

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

Please make sure that, re-captcha pluging is enabled

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00