Lokalafdeling Randers

Naturliv for børnefamilier

Kom ud og oplev naturen sammen med os. Det kræver ingen særlig erfaring, færdigheder eller viden om naturen at deltage - alle kan være med!
Vores aktiviteter henvender sig til familier med børn.

Vi mødes en lørdag ca. en gang om måneden kl. 13.00-15.30. Mødestedet er oftest ved Myretuen ved naturområdet Nordre Fælled (Find vej), men flere gange vil aktiviteten foregår andre naturskønne steder omkring Randers. Mødested og tidspunkt fremgår altid af begivenheden på vores facebookside.

natur og ungdom randers 02

Bliv medlem af Natur & Ungdom Randers fordi:

  1. I får tid sammen med familien i naturen i et fællesskab med andre familier
  2. Aktive frivillige har forberedt en spændende aktivitet, der sikrer gode og lærerige naturoplevelser for børn og voksne. I hjælper alle med at skabe aktiviteten, så I får nye ideer til, hvad man kan lave i naturen.
  3. I får mulighed for at opdage og opleve spændende og dejlige naturområder i Randers, som I måske ikke kendte til tidligere. Det kan give jer nye og flere turmuligheder med familien.

Hvad laver vi i Natur & Ungdom Randers? 

 Det har vi blandt andet lavet tidligere:

  • Krible-krable tur/insektjagt: Vi går på jagt efter krible-krable dyr til vands og til lands med net, vandkikkerter og vaders ved og i søen på Nordre Fælled
  • Snitteværksted: Vi har vores egen snitteekspert med, der kan inspirere og fortælle gode historier. Lidt varmt at drikke og hygge hører sig også til. Tag din egen kniv med eller lån.
  • Vilde blomsters dag: Gå på blomsterjagt, lav et herbarium, mal med blomsterfarver og trækul og smag lækre hyldeblomstpandekager

natur og ungdom randers 03

Hvordan deltager jeg i aktiviteterne? 

Alle vores aktiviteter bliver slået op på vores facebookside som begivenheder. Her klikker I deltager og så møder I blot op som begivenheden beskriver. Skulle der være spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os på facebook eller mail.

Vi opfordrer til at jeres børn bliver medlem af Natur & Ungdom og støtter foreningen og det frivillige arbejde. Et medlemskab koster 100 kr. pr. år.

Har du lyst til at give en hånd med som frivillig eller har en god idé til en aktivitet eller en udflugt, så kontakt os endelig.

Grønne hilsner
Bestyrelsen

Skriv til lokalforeningen Randers

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00