Klostermølle Naturklub

Kom med ud og ind i fællesskabet

Klostermølle Naturklub - Natur & Ungdom er en lokalforening for børn, unge og deres familier. Vi er en del af Landsforeningen Natur & Ungdom. Vi bor på Klostermølle og de fleste aktiviteter foregår med udgangspunkt herfra.

klostermoelle baalhygge

Familieklubben
Vi mødes oftest den 3. lørdag i hver måned. Vi starter ofte med at lege/grine/bevæge os. Bagefter laver vi naturaktiviteter i nogle timer. Undervejs spiser vi lidt af vores medbragte madpakker - og nogle gange laver vi fælles mad over bål. Vi bygger tit huler og leger i naturen, når aktiviteten er slut.

Det kræver ingen speciel viden om naturen at deltage (hverken som barn, ung, frivillig eller forælder), man skal bare have lyst til at være ude og styrke sit forhold til og sin viden om naturen.

Nye medlemmer eller nysgerrige er mere end velkomne. 1. gang er gratis, herefter kræves medlemsskab for deltagende børn. Meld jer ind her: https://nogu.dk/bliv-medlem

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Naturpatruljen
Den nuværende naturpatrulje har kørt siden januar 2024 og er for børn mellem 6-9 år - naturpatruljen er en del af Landsforeningens projekt "Sammen om Naturen", der handler om at få flere børn til at gå til natur. 
Vil du høre mere skal du kontakte Bjarke på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Grønnes Sommerskole
For første gang afholder vi natursommerskole i uge 27 2024 - en helt unik mulighed for en uge i naturen for børn mellem 6-10 år.  Læs med her

Vil du være med til at få flere børn og unge ud?
Vores fællesskab er altid åbent for ideer og nye frivillige - skriv til os eller kom forbi, også hvis du bare er nysgerring.

Skriv til Klostermølle Naturklub

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00