Frivillig på Grønnes Sommerskole

Bliv frivillig på Grønnes Sommerskole

Elsker du at være i naturen? Har du lyst til at indgå i et jævnaldrende fællesskab med naturen i fokus? Og brænder du for at give børn et tættere forhold til naturen igennem leg og oplevelser? - Så bliv frivillig på Grønnes Sommerskole med Natur & Ungdom.

På Grønnes Sommerskole søger vi engagerede frivillige, du får lov til at prøve kræfter med naturformidling i børnehøjde, og vil være med til at styrke børns naturdannelse og dermed forhold og viden om naturen.

Hvad får du ud af det som frivillig?

  • Mulighed for at give din egen naturglæde videre.
  • Skaber meningsfulde fællesskaber og oplevelser for børnene.
  • Nye og styrkede kompetencer i naturformidling både i forhold til planlægning og afvikling af aktiviteter i naturen.
  • Bliver en del af et jævnaldrende fællesskab, der fortsat kan lave aktiviteter i naturen efter sommerskolen
  • Bliver en del af et landsdækkende grønt fællesskab i Natur og Ungdom.
  • Som medlem af Natur & Ungdom, får du 20% rabat i Eventyrsport, 10% rabat på friluft.dk og 20% rabat på udvalgte varer i naturbutikken.dk. Desuden mulighed for at deltage på foreningens kurser og uddannelser og i alle aktiviteter.
  • Du honoreres for dit arbejde i forbindelse med sommerskolen med 750 kr., samt en t-shirt.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du kan deltage i introweekenden d. 18-19 maj, hvor alle frivillige gennem praktiske formidlingsaktiviteter og samarbejdsøvelser lærer hinanden at kende, klædes på fagligt og planlægger indholdet til sommerskolen overordnet.

Sommerskolerne vil i 2024 være i uge 27 eller 28. Alle frivillige på sommerskolen vil komme til at sove på stedet hele ugen, og der forplejning undervejs. Vi mødes lørdag eftermiddag. Lørdag og søndag vil hovedsageligt gå med fælles aktiviteter og planlægning af de sidste aktiviteter for børnene. Mandag til fredag vil børnene møde ind fra kl. 8 til kl. 16, hvor jer frivillige står for aktiviteterne. Om aftenen er der mulighed for fælles aktiviteter og afslapning blandt de frivillige.

Ansøgning

Send en ansøgning med en kort beskrivelse af dig selv og din motivation for at blive frivillig til Grønnes Sommerskole. Skriv meget gerne, hvis du allerede har erfaring indenfor naturformidling og undervisning af børn.

Skriv hvilke uger du kan hjælpe, og om du ønsker at hjælpe i mere end en uge. Grønnes Sommerskoler vil i 2024 være i uge 27 og 28. Vil du gerne hjælpe på samme lejr som din ven eller veninde, kan du også skrive det i din ansøgning.

Vi tager løbende imod ansøgninger, ansøgningsfrist d. 3. maj

Vi giver svar løbende.

Send ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Skriv til Mathilde på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Mathilde er projektmedarbejder og kan fortælle alt om projektet.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00