Aktuelt

Grønnes Sommerskole

Oplev vores nyeste initiativ: Grønnes Sommerskole for børn i alderen 6-10 år!

Vi er begejstrede for at introducere vores spændende projekt, Grønnes Sommerskole! Vi har fået mulighed for at skabe et unikt naturfællesskab til børn i skolernes sommerferie grundet økonomisk støtte fra Friluftsrådet.

Projektet sigter mod at styrke børns tilknytning til naturen og inspirere dem til at værne om den. I løbet af en indholdsrig uge i naturen tilbyder vi en række spændende aktiviteter, hvor børnene sammen med engagerede frivillige kan udforske naturen, lære nye færdigheder og skabe minder for livet. Aktiviteterne omfatter alt fra praktiske øvelser som madlavning over bål til at udforske naturen i børnehøjde.

I løbet af sommerskolen vil der være fokus på naturforståelse, friluftsliv og skabelsen af en dybere forbindelse til naturen.
Målet er, at vi i løbet af 2024 og 2025 vil tiltrække mindst 160 børn og engagere 40 frivillige, samtidig med at forældre inviteres til at deltage i arrangementer og få indblik i deres børns naturoplevelser.

Grønnes Sommerskole stræber efter at blive en fast del af Natur & Ungdoms aktiviteter og vil blive afholdt over 2024 og 2025 med i alt otte natur-sommerskoler.
Projektet har en vision om at skabe en langvarig forbindelse mellem børn og naturen, med fokus på oplevelser, fællesskab og læring. Gennem dette initiativ håber Natur & Ungdom at bidrage til en bæredygtig fremtid ved at inspirere og engagere kommende generationer i naturens magi og vigtighed.
Så går du med en drøm om at skabe dejlige sommerferieminder for børn i alderen 6-10 år? Eller har du et barn, som ønsker et alternativ til de gængse sommerskoler? Så er er Grønnes natur-sommerskole, måske noget for dig!

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00