Måned Flad Uge Dag

Landsforeningen: Naturlig Festival i Hedensted

Fre. 8 sep, 2023 10:00 - 20:00

Hedensted Søerne danner fredag den 8. september fra kl. 10.00 rammen om en sjov, inspirerende og lærerig dag i naturen, hvor du er inviteret til at deltage.

Natur & Ungdom, Compas og Hedensted Kommune er arrangøre og på dagen kan du møde et væld af andre, der også arbejder for og med naturen

Arrangementet hedder Naturlig Festival - KNUS Søerne og har temaerne Kultur, Natur, Uddannelse og Sundhed, der alt sammen har til formål at skabe nye fællesskaber omkring naturoplevelser.

Arrangementet er delt op i to dele, således at det frem til kl. 14.00 er målrettet skolerne og efter kl. 14.00 er arrangementet åbent for alle. Her kan du deltage med familie og venner og få en fælles oplevelse i naturen. I kan både om dagen og om aftenen deltage i et væld af forskellige aktiviteter og der bliver også mulighed for fællesspisning og et natløb efter lyset.

Der er indkørsel til Hedensted Søerne fra Årupvej. Der forventes dog mange besøgende på dagen, og derfor opfordres der til, at man parkerer ved Eltronic, Kilde Allé 6, 8722 Hedensted. Herfra er der en fin sti, som fører lige hen til Hedensted Søerne.

Se mere om programmet på hedensted.dk/knus

Hedensted: Naturlig Festival

Fre. 8 sep, 2023 14:00 - 20:00

Hedensted Søerne danner fredag den 8. september fra kl. 14.00 rammen om en sjov, inspirerende og lærerig dag i naturen, hvor du er inviteret til at deltage.

Arrangementet hedder Naturlig Festival og har temaerne Kultur, Natur, Uddannelse og Sundhed, der alt sammen har til formål at skabe nye fællesskaber omkring naturoplevelser.

Til arrangementet kan du deltage med familie og venner og få en fælles oplevelse i naturen. I kan både om dagen og om aftenen deltage i et væld af forskellige aktiviteter og der bliver også mulighed for spisning og et aftenløb kaldet "Løb for lyset".

Natur & Ungdom Hedensted er med hele dagen, hvor du kan møde os til aktivteter på stedet og en snak om, hvorfor du skal blive en del af vores forening.

Se mere om programmet på hedensted.dk/knus

Kruså: Sheltertur til Nørreskoven

Fre. 8 sep, 2023 17:00 - Lør. 9 sep, 2023 10:00
Har du hørt en ugle tude om natten? Eller duftet til mad, lavet over bål? Hvis du har! Så kom og oplev det hele igen! Hvis du nu ikke har prøvet det før, så har du chancen for en nem tur i skoven. Turen er for alle.
Du skal medtage sovepose. liggeunderlag og personligt grej. 
Natur & Ungdom Kruså sørger for at medbringe det øvrige grej.
Vi hjælper hinanden med at lave mad, slå lejr mm. 
Medlemmer: Der vil være en mindre opkrævning til maden. Beløbet bliver meldt ud, når tilmeldingsfristen er overstået. Opkrævning på turen. 
Ikke-medlemmer betaler 50 kr ekstra ud over betaling til mad.
Tilmelding til Michael Beck: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fre. d. 25.8. Angiv antal børn, alder på børnene og antal voksne.
Følg med her.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00