Måned Flad Uge Dag
Dato:
Fredag, september 08, 2023 10:00 - 20:00
Varighed:
10 Timer
Afdeling:

Hedensted Søerne danner fredag den 8. september fra kl. 10.00 rammen om en sjov, inspirerende og lærerig dag i naturen, hvor du er inviteret til at deltage.

Natur & Ungdom, Compas og Hedensted Kommune er arrangøre og på dagen kan du møde et væld af andre, der også arbejder for og med naturen

Arrangementet hedder Naturlig Festival - KNUS Søerne og har temaerne Kultur, Natur, Uddannelse og Sundhed, der alt sammen har til formål at skabe nye fællesskaber omkring naturoplevelser.

Arrangementet er delt op i to dele, således at det frem til kl. 14.00 er målrettet skolerne og efter kl. 14.00 er arrangementet åbent for alle. Her kan du deltage med familie og venner og få en fælles oplevelse i naturen. I kan både om dagen og om aftenen deltage i et væld af forskellige aktiviteter og der bliver også mulighed for fællesspisning og et natløb efter lyset.

Der er indkørsel til Hedensted Søerne fra Årupvej. Der forventes dog mange besøgende på dagen, og derfor opfordres der til, at man parkerer ved Eltronic, Kilde Allé 6, 8722 Hedensted. Herfra er der en fin sti, som fører lige hen til Hedensted Søerne.

Se mere om programmet på hedensted.dk/knus

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00