Aktuelt

Vi har fået nye kollegaer på Klostermølle

Vi skyder efteråret i gang med at byde to nye kollegaer velkommen på Klostermølle.


 Mikkel

Mikkel Rude Voldborg
Som en del af sin masteruddannelse på Aalborg Universitet er Mikkel startet i praktik hos Natur & Ungdom den 1. september. 
 
“Jeg har ønsket Natur og Ungdom som praktiksted, da jeg har en stor interesse i natur og miljø. Jeg har ligesom Natur & Ungdom et ønske om, at børn og unge lærer en masse om natur og miljø og samtidig bliver bevidste om, hvor vigtig naturen er for dem.

I løbet af min praktik skal jeg lære om og forstå de organisatoriske processer og opbygning i Natur & Ungdom, så jeg kan bidrage til en positiv udvikling af Natur & Ungdom. Jeg kommer i den forbindelse til at besøge nogle af de lokale foreninger for at få en bedre forståelse i Natur & Ungdoms forskellige lokalforeninger. En af mine opgaver i praktikken er nemlig at lave en kvalitativ undersøgelse af lokalforeningernes oplevelse af og med Landsforeningen.

Hvis I gerne vil have mig på besøg, er I velkomne til at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg ser frem til at få en god praktikoplevelse her i Natur & Ungdom og møde så mange som muligt.

 

Thorbjørn.jpg

Thorbjørn Herrik 
Thorbjørn er blevet tilknyttet Natur & Ungdom i et ressourceforløb, hvor han skal hjælpe os med forefaldende praktiske opgaver og formidling i naturskolen.  
 
“Jeg bor lige på den anden side af Mossø, så jeg kender Klostermølle og Natur & Ungdom ganske godt i forvejen. Jeg roer i kajak og kommer tit forbi Kolstermølle. Her tager vi ofte en pause og nyder området og det fantastiske fugleliv, som her er.

Efter 27 år som lærer, hvor jeg har undervist i de naturfaglige fag og generelt bare elsker at nørde med naturen, synes jeg, at jeg er landet det helt rigtige sted her ved Natur & Ungdom. Her har jeg mulighed for at dyrke min interesse for naturen og bruge min faglige viden, imens jeg finder ud af, hvordan resten af mit arbejdsliv skal se ud.”

 

 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00