Aktuelt

Weekend-familielejr 2022

Naturens Uge blev fejret med Weekend-familielejr og arrangementer i Natur & Ungdoms klubber. 

Uge 36 er Naturens Uge, og det blev fejret rundt omkring i Natur & Ungdoms lokale klubber med mange sjove og lærerige arrangementer. 
 

  • I Hedensted tog de på vandet i kano og lavede spændende vandhulsundersøgelser
  • I Kruså steg de til vejrs og oplevede naturen fra trætoppene. De havde nemlig træklatring på programmet
  • I Morsø var de også i vandet for at se nærmere på fjordens liv
  • I Hvidovre fejrede de både naturen til vands og til lands med mange forskellige naturaktiviteter
  • I Sydsjælland var de i Råmandshaven og lavede æblemost, der efterfølgende gik som varmt brød

På Klostermølle var ugens højdepunkt Weekend-familielejren, hvor der var lagt i ovnen til en weekend spækket med naturoplevelser for både store og små.  

Fredag slog glade børne og voksne lejr ved Klostermølle. Herefter var der lagt op til masser af hygge, leg og læring med kreative projekter, bål og nørderier. Fredag sluttede vi af med en superhyggelig aftentur på Mossø i kano. Det var noget særligt at opleve søen i mørket.

Endelig, fik vi også set nærmere på den døde grævling, som har gemt sig i naturskolens fryser i noget tid. Det var med nysgerrige blikke og stor interesse, at vi undersøgte den både udvendigt OG indvendigt. 
 
Skulle du komme fordi Klostermølle, har vi lagt resterne af de dyr, vi har undersøgt i et rådnebur, så vi kan følge forrådnelsesprocessen.  

For flere af deltagerne var det et glædeligt gensyn efter sommerlejren, men der var også nye ansigter med. Det hele giver mening, når vi oplever, hvordan fællesskabet blomstre blandt nye og gamle venner, når vi afholder lejr og andre arrangementer i Natur & Ungdom.  

Vi glæder os de mange fælles naturoplevelser med Natur & Ungdom, der venter i fremtiden.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00