Aktuelt

Succesfuld sommerlejr 2022

Sommeren går på hæld, og vi kan se tilbage på en helt igennem skøn sommerlejr.

Selvom vejret ikke altid viste sig fra sin smukkeste side under Sommerlejren, soler vi os nu i en succesoplevelse. Nogle få tunge regndråber og vådt græs kunne nemlig ikke holde vores deltagere tilbage fra at dykke ned i de mange fede aktiviteter, der var på programmet.

Alle havde pakket deres gåpåmod og kaste sig nysgerrigt ud i at udforske naturens finurligheder. Det var også fedt at opleve, at så mange børn var modige og prøvede nye ting - både til lands, til vands og i luften. Alle sov tungt og godt om natten oven på alle de mange indtryk, dagene bød på. 

Allerbedst var det at opleve det fællesskab, der straks opstod blandt vores deltagere. Naturen er altid vidunderlig, men alle oplevelser bliver forstærket og mere interessante, når vi deler dem med andre, som også elsker at undersøge og gå opdagelse. Det er det, Natur & Ungdom kan!

Heldigvis er efteråret allerede fyldt med fede arrangementer rundt omkring i de lokale klubber. Så der er rig mulighed for at mødes igen og få endnu flere naturoplevelser på kontoen. Vi ses derude.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00