Måned Flad Uge Dag

Man. 29 jan, 2024

Der er ingen arrangementer på denne dag.

Tir. 30 jan, 2024

Der er ingen arrangementer på denne dag.

Ons. 31 jan, 2024

Der er ingen arrangementer på denne dag.

Tor. 1 feb, 2024

Silkeborg: Bålmøde (GF) og aktivitetsbrainstorm

Tor. 1 feb, 2024 19:00 - 20:30
Kære alle,
 
Vil du være med til at skabe mere aktivitet for familier og have skønne og lærerige naturoplevelser sammen med dine børn? Natur & Ungdom Silkeborg har de seneste år haft en månedlig aktivitet ved madpakkehuset på Odden i Silkeborg henvendt til børnefamilier. Her har børnene elsket at lave bål, fiske, gå på opdagelse i skoven og familier nydt at have en hyggelig tid sammen. Vi vil gerne puste endnu mere liv i Natur & Ungdom. Vi i bestyrelsen mener at der er et kæmpe potentiale for foreningen i så naturskøn en by som Silkeborg hvor mange børnefamilier nyder naturen og flere også ønsker at komme endnu mere ud. Vi har brug for flere gode, engagerede og idérige hoveder og hænder til at løfte foreningen, og alle niveauer af engagement er velkommen.
Derfor inviterer vi til et hyggeligt bålmøde den 1/2-2024 kl. 19-20.30 ved madpakkehuset på Odden. Bålmødet er henvendt til forældre og andre voksne der:
- har lyst til at høre mere om Natur & Ungdom og lyst til at møde op til nogle af vores aktiviteter sammen med dine børn
- har ideer til aktiviteter. Måske drømmer du om sanketure og mad over bål, at lave en overnatning, at lave krea med naturmaterialer eller gå på jagt efter kriblekrabledyr eller fuglestemmer
- har lyst til at hjælpe til med en aktivitet i løbet af året. Måske elsker du at naturformidle eller har lyst til at dele din viden om fiskeri. Måske du er vild med at finde på lege for store og små eller har gode ideer til mad på bålet. Det kan også være at du bare gerne vil give en hånd med praktiske opgaver som at lave snobrøddej, tænde bål mv.
Vi starter bålmødet med at hilse på hinanden ved bålet, derefter laver vi en kort mørkevandring på Odden hvor der kan brainstormes på aktiviteter. Tilbage ved bålet samler vi op på ideerne. Herefter afholdes den årlige generalforsamling mens vi nyder noget varm at drikke. Når generalforsamlingen er afsluttet, er der tid til hyggelig snak om bålet eller at sige tak for i aften.
 
Indkaldelse generalforsamling Natur og Ungdom Silkeborg
Dagsorden for generalforsamling:
- Valg af dirigent og referent
- Bestyrelsens beretning
- Fremlæggelse og godkendelse af revideret årsregnskab
- Indkomne forslag
- Vedtagelse af budget for igangværende regnskabsår
- Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter - på valg er ét -bestyrelsesmedlem, kasserer og suppleanter
- Valg af repræsentanter til landsforeningens repræsentantskabsmøde
- Valg af revisor og revisorsuppleant
- Eventuelt. Sager under dette punkt kan ikke besluttes
 
Vi glæder os til at se jer!

På vegne af bestyrelsen,
Anne Wunderlich Gregersen, formand

Fre. 2 feb, 2024

Der er ingen arrangementer på denne dag.

Lør. 3 feb, 2024

Der er ingen arrangementer på denne dag.

Søn. 4 feb, 2024

Randers: Mød en digter i naturen

Søn. 4 feb, 2024 13:00 - 14:30

Sammen skal vi gå på opdagelse i fortællingernes verden med forfatter Mads Mygind. Gennem leg og små skrivefif får du uundgåelig skrivekløe. Alle former for stavning er tilladt. Her er chancen for at dine egne små historier og digte kan få deres eget liv. Det sker alt sammen med naturlyde, dufte og farver som sprogligt krydderi. Arrangementet afsluttes med hyggelig hjemmelavet mad over bål.

Mere info her.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00