Måned Flad Uge Dag

Klostermølle: Forårsskoven - jagten på træernes hemmelige liv.

Lør. 18 maj, 2024 10:00 - 13:00
På jagt efter træernes hemmelige liv
(oprindeligt planlagt til 16. marts, men udskudt pga. sygdom)
Tag dine børn eller børnebørn med til en helt særlig dag langt ude i skoven, hvor vi skal lege, sanse og bruge vores fantasi til at skabe historier
Vi skal på tur i skoven ved Sukkertoppen for at udforske, om træerne har et hemmeligt liv. Om de har et sprog, om de kan blive venner og hjælpe hinanden og hvordan de gør. Vi skal lytte til historier, mens vi sidder varmt og godt på underlag og under et tæppe og bagefter skal vi skabe vores egne historier om trænernes hemmelige liv.
Med os har vi digter Mads Mygind, der læser op for os og hjælper os på vej med at skabe vores egne fortællinger og foreningskonsulent ved Natur & Ungdom Karen Dalgaard, der fortæller om trænernes hemmelige liv, sætter gang i leg og sanseaktiviteter.
Program
Tid: kl. 10-13
Mødested: Parkeringspladsen ved Klostermølle
Medbring: Madpakke, som vi spiser undervejs, underlag og tæppe – det kan evt. også lånes.
Hvis der fortsat er tid og lyst, når tilbage ved Klostermølle, tænder vi et bål og hygger der.
Vi glæder os til en spændende dag langt ude i skoven sammen med træerne og jer!
------
Klostermølle Familieklub del af Klostermølle Naturklub - Natur & Ungdom. Naturklubben er en lokalforening for børn, unge og deres familier. Vi er en del af Landsforeningen Natur & Ungdom.
I Familieklubben mødes oftest den 3. lørdag i hver måned. Vi starter ofte med at lege/grine/bevæge os. Bagefter laver vi naturaktiviteter i nogle timer. Undervejs spiser vi lidt af vores medbragte madpakker - og nogle gange laver vi fælles mad over bål. Vi bygger tit huler og leger i naturen, når aktiviteten er slut.
Det kræver ingen speciel viden om naturen at deltage (hverken som barn, ung, frivillig eller forælder), man skal bare have lyst til at være ude og styrke sit forhold til og sin viden om naturen.
Nye medlemmer eller nysgerrige er mere end velkomne. 1. gang er gratis, herefter kræves medlemskab for deltagende børn. Meld jer ind her: https://nogu.dk/bliv-medlem 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00