Måned Flad Uge Dag

Sydsjælland: Skov

Lør. 6 apr, 2024 14:00 - 16:30

Vi skal en tur i skoven og undersøge hvad foråret bringer med sig. Nærmere info følger her.

Silkeborg: Tusmørkets fugle

Lør. 6 apr, 2024 19:00 - 21:00
Kære alle!
Sidst var vi på spættetur. Nu skal vi igen på fugletur, men denne gang når mørket falder på. Der er simpelthen så meget gang i fuglenes stemmer ved aftentid at vi må og skal ud at opleve dem. Vi vil særligt lytte efter sangdroslen, og hvem ved måske der også er en ugle vi kan snakke med: en vaskeægte u-u-uuudflugt!
Kom med - alle er velkomne!
Tid: kl. 19-21:30
Mødested: Nåege Rasteplads, ved Sejsvej
----
Natur & Ungdom Silkeborg er en lokalforening for børn, unge og deres familier. Vi henvender os primært til de lidt yngre børn og unge (ca. 3-16år), men vi byder alle velkomne. Og forældre skal også have det skønt her hos os! Vi er en del af Landsforeningen Natur & Ungdom.
Vi mødes som regel på Odden den sidste søndag i hver måned. Vi elsker bål som er en fast bestanddel af vores arrangementer. Vi elsker også fællesskab og dét at være i naturen sammen med andre end blot os selv. Vi tilbyder altid fiskeri og snitning - og lidt mad og kaffe. Vi lader os inspirere af et tema pr. arrangement med naturaktiviteter, leg og bålmad der passer til temaet. Vi ønsker også at tage på udflugter rundt i Silkeborg omegn udover de faste søndage.
Det kræver ingen speciel viden om naturen at deltage (hverken som barn, ung, frivillig eller forælder), man skal bare have lyst til at være i naturen - og ALLE er velkomne til at byde ind med gode ideer, frivillighed og entusiasme! 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00