Måned Flad Uge Dag

Sydsjælland: Naturværksted

Man. 19 feb, 2024 16:00 - 19:00

Vi mødes mandag i anden halvdel af februar og hele marts.

Vi skal bygge bo til forskellige dyr; fugle, pindsvin og flagermus. Derudover vil der være mulighed for, at arbejde med uld ( evt. filtning) og andre gode materialer far naturen.

Arrangementet er inklusiv aftensmad, så giv gerne besked om deltagelse her på Facebook, af hensyn til indkøb

 

Klostermølle: Fællesspisning og generalforsamling

Man. 19 feb, 2024 17:00 - 19:00
Næste gang vi mødes er 19.02. kl. 17.00 til fællesspisning og generalforsamling. Der vil være en aktivitet for børnene mens der afholdes generalforsamling.
En generalforsamling er essentiel i en hver forening, da det er foreningens demokratiske fundament. Meeen vi anerkender, at de kan være lidt omstændige. Vi arbejder for at gøre generalforsamlingen relevant og for, at den afvikles så det passer ind i familie- og arbejdsliv. Vi håber, at gratis aftensmad og mulighed for at få indflydelse på årets aktivitetsprogram kan lokke jer med.
Senest den 16. februar må I gerne melde ind om I spiser med og om I har nogle madhensyn, der skal købes ind efter.
Facebook:
Indkaldelse til årets generalforsamling:
Generalforsamling i Natur & Ungdom, Klostermølle Familieklub - mandag den 19. februar kl. 17.15 på Klostermølle
Forslag til punkter på dagsordenen skal sendes til formand Trine Fredlund Jakobsen senest den 17. februar på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dagsorden:
1. Velkomst
2. Valg af dirigent
3. Valg af referent
4. Formandens / bestyrelsens beretning
5. Fremlæggelse og godkendelse af revideret årsregnskab
6. Indkomne forslag
6.a Program for aktiviteter
Vi laver sammen et udkast til program
6.b Vedtægtsændringer
7. Vedtagelse af budget
8. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter
Den siddende bestyrelse er valgt for 2 år, men der er plads til flere.
Det er et meget overkommeligt og enormt hyggeligt frivilligt arbejde at sidde i bestyrelsen for KLM Familieklub. Alle medlemmer over 13 kan opstille.
8. a Herunder repræsentanter til landsforeningens årsmøde
9. Valg af revisor og revisorsuppleant
10. Eventuelt
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
------
Natur & Ungdom Klostermølle Familieklub er en lokalforening for børn, unge og deres familier. Vi er en del af Landsforeningen Natur & Ungdom.
Vi mødes oftest den 3. lørdag i hver måned. Vi starter ofte med at lege/grine/bevæge os. Bagefter laver vi naturaktiviteter i nogle timer. Undervejs spiser vi lidt af vores medbragte madpakker - og nogle gange laver vi fælles mad over bål. Vi bygger tit huler og leger i naturen, når aktiviteten er slut.
Det kræver ingen speciel viden om naturen at deltage (hverken som barn, ung, frivillig eller forælder), man skal bare have lyst til at være ude og styrke sit forhold til og sin viden om naturen.
Nye medlemmer eller nysgerrige er mere end velkomne. 1. gang er gratis, herefter kræves medlemskab for deltagende børn. Meld jer ind her: https://nogu.dk/bliv-medlem

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00