Aktuelt

Mød vores nye projektleder

Den 1. august bød vi Bjarke Nørgaard velkommen på sekretariatet. Bjarke skal i sin projektlederstilling være med til at gennemføre og udvikle projektet ´Sammen om Naturen 1,0´, der er støttet af Friluftsrådet og Trygfonden. 

Anna 2

Natur og Ungdoms har ansat en ny projektleder, Bjarke Nørgaard, der skal stå i spidsen for indsatsen omkring projektet ´Sammen om Naturen 1.0'

Bjarke er uddannet pædagog og pædagogisk-antropolog og har erfaring som foreningskonsulent og som leder af en daginstitution. Naturen har altid spillet en stor rolle i Bjarke´s liv, hvor især vandaktiviteter – både over og under vandet har fyldt meget. ”Jeg brænder for at vise børn og unge – hvor fantastisk naturen er og dette projekt er den perfekte platform for min mission” udtaler Bjarke. 

Bjarke er ansat i Natur og Ungdom for at gennemføre projektet ´Sammen om Naturen 1,0´ og på sigt, gøre klar til en mulig 2,0 udgave af projektet. Sammen om Naturen skal få flere børn ud i naturen og dermed give dem lyst til at blive medlem af en af vores lokalafdelinger. Der skal etableres min. 8 partnerskaber mellem institutioner/skoler og lokalafdelinger i form af naturpatruljeforløb. Her vil børnene blive præsenteret for de 12 temaer i børnenes naturkanon på forskelligvis. Bjarke vil til dagligt have sin gang på sekretariatet, men vil også komme rundt i landet og støtte op om de lokale naturpatruljesamarbejder. 

Bjarke fortæller: “Jeg håber at min erfaring som foreningskonsulent og mit indgående kendskab til den moderne børnefamilies vilkår, kan komme projektet til gode og ser jeg frem til at komme rundt og møde alle de frivillige, som også brænder for at videregive de gode naturoplevelser”.

Du kan kontakte Bjarke på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  (telefonnummer på vej)

 

 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00