Aktuelt

Mød vores nye projektmedarbejder

Den 6. juni bød vi Amalie Falkesgaard velkommen på sekretariatet. Amalie skal i sin projektstilling være med til at skabe nogle fede naturoplevelser rundt omkring i Danmark, når Natur & Ungdom deltager på bl.a. Hjørring Dyrskue og Landsskuet 2023.

Anna 2

Natur og Ungdoms nye projektmedarbejder, Amalie Falkesgaard, er netop startet i en tidsbegrænset projektstilling. Amalie vil være tilknyttet Natur & Ungdom hele juni måned.

Amalie er uddannet lærer og aktiv i Frivilligt Drenge og Pigeforbund, FDF. Friluftslivet spiller en stor rolle i hendes liv, og hun nyder at bruge sin tid i naturen på f.eks. bushcraft, bålmad og kajakroning.

Amalie skal hjælpe Natur og Ungdom med projekter, som vil styrke foreningen blandt unge. Du kan være heldig at møde hende, når Natur og Ungdom er til stede på dyrskuerne i Hjørring og Herning.

Amalie fortæller: “Formidling, natur og foreningsarbejde er noget, der ligger mig på sinde, så jeg har set frem til at få et kig ind i maskinrummet hos Natur og Ungdom og glæder mig til at bidrage med det, jeg kan.”

Du kan kontakte Amalie på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00