Aktuelt

Mød de nye ansigter på sekretariatet

I løbet af foråret har vi fået to nye ansigter på kontoret

 billede 1Sekretariatsmedarbejder: Thea P. StrandThea er 37 og bor i Træden (tæt på Klostermølle) med sin familie. Thea er startet pr. 1. maj.

Thea fortæller selv:

”Jeg er opvokset i det idébestemte- og samfundsengagerende foreningsliv og har altid arbejdet med unges vilkår på forskellige måder.

Jeg er cand.mag. idéhistorie og mit første ”voksen”-job var som sekretariatsleder i Århus Ungdommens Fællesråd. Før det var jeg engageret i elev- og studenterbevægelsen og medlem af DUFs styrelse fra 2011-2013. Siden har jeg arbejdet som højskolelærer 4 år på Silkeborg Højskole, 1 år som virksomhedskonsulent for unge aktivitetsparate og endda haft min egen madbutik som corona lukkede og slukke med fuld smæk…

Nu glæder jeg mig helt vildt til at tage de næste mange skridt sammen med Natur & Ungdom, hvor jeg håber at kunne bidrage med gejst, stort kendskab til den frivillige civilsamfundsverden og strategisk sans, så vi sammen kan få Natur & Ungdom til at vækste og udleve sit formål.”

Thea er til rådighed på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og 31205602

Line Heden SrensenKommunikationsmedarbejder: Line Heden Sørensen
Line er 37 år og bor med sin familie i Holme syd for Aarhus.

"Mit arbejdsliv er lidt af et puslespil, hvor Natur & Ungdom er en af brikkerne. Når jeg ikke sidder bag tastaturet hos Natur & Ungdom, arbejder jeg på Friluftscenter Sletten som marketingmedarbejder, og så har jeg også min egen lille virksomhed på 9. år. Så naturen er en rødtråd i mit arbejdsliv. 

Jeg er uddannet cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og er meget optaget af, hvordan sociale medier kan understøtte fællesskaber på tværs af tid og rum. 
 
Derfor glæder jeg mig til at tage hul på næste kapitel hos Natur & Ungdom. Det byder blandt andet på undervisning af de lokale ledere i sociale medier, så vi sammen kan formidle historien om alle de gode naturoplevelser, vi har hos Natur & Ungdom - og forhåbentligt skabet et endnu større fællesskab.

Jeg glæder mig til første oplæg på mandag den 20. juni til Lederforum"

Line er til rådighed på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og 41731152

 

 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00