Aktuelt

Naturlederuddannelsen

Brænder du for natur, fællesskab og formidling? Har du lyst til at tage andre unge mellem 18-29 år med på eventyr i naturen?

Natur & Ungdoms nye naturlederuddannelse klæder dig på til at planlægge og afvikle ture i fællesskab med andre. Du får grundlæggende færdigheder indenfor bl.a. båltænding, orientering, vandring og kanoroning. Efter kurset vil du være i stand til at justere din tur efter gruppens evner og vejrforhold. Og sidst, men ikke mindst, får du en masse sjove oplevelser i naturen med andre mennesker.

Helt konkret vil naturuddannelsen foregå over to weekender med forskellige aktiviteter på programmet. Det indebærer bl.a. overnatning i det fri, madlavning over bål, planlægning af vandretur, bygning af en svedhytte, kanoroning og mørkevandring. Efter de to weekender skal du afvikle to ture for andre naturnysgerrige unge.

Natur & Ungdom har en ambition om at flere unge skal mere ud i naturen. Her vil vi gerne skabe rammer for oplevelser af, hvordan naturen kan skabe fællesskab, ro og dannelse for livet. Vi håber, du har lyst til at være en del af det!

Undervisningen og vejledning i forhold til turerne står Anna og Anne for. De har begge en bachelor i friluftsliv fra Norge. De har bred erfaring med naturaktiviteter både til fods, vand og på ski og med udendørs overnatning.

Uddannelsen kræver ikke nogen særlig erfaring, men du skal være mellem 18 og 29 år gammel, du skal kunne deltage i de to uddannelsesweekender og du skal have lyst til at tage andre unge med på tur i fællesskab.

Uddannelsen er gjort mulig med økonomisk støtte fra Tuborgfondet. Tuborgfondet støtter unge fællesskaber, der kan skabe en håbefuld og bæredygtig fremtid.

Tuborgfondet Logotype Grey RGB

 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00