Aktuelt

Julehilsen fra Natur & Ungdoms formand

Kære medlem af Natur & Ungdom
Der er vist ikke mange, som kan være uenige i, at 2020 på mange måder har været et mærkeligt år. 

Der har været mange skiftende regler og restriktioner at skulle forholde sig til, og det har været svært at være forening på flere måder. Nok har corona været med til at drive selv ganske naturuvante mennesker ud i naturen, men samtidig har det medført benspænd i forhold til, hvordan vi må, kan og vil samles. At samles er essentielt for det fællesskab, vi gerne vil skabe i Natur & Ungdom, og vi kan dårligt gøre andet end at søge mulighederne indenfor de gældende retningslinjer.

Lige nu er mange af Natur & Ungdoms afdelinger gået i dvale, men jeg håber og tror på, at alle har mod på at starte op igen i det nye år. Måske er det en stilhed før stormen, der netop kan udnyttes til at lade batterierne op, udvikle nye ideer og planlægge næste års nye og spændende aktiviteter landet over.

Der er hårdt brug for N&U
Hvis den massive vækst i danskernes naturbrug, vi så i foråret, kommer til at gentage sig, kommer der til at være hårdt brug for Natur & Ungdom og alle de spændende ting, I derude i klubberne har at tilbyde børn, unge og familier.

Derfor er det også ekstra glædeligt, at der netop er startet en ny lokalafdeling i Kolding. Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Natur & Ungdom Kolding. De tre initiativtagere og ildsjæle har allerede lagt en masse spændende ting på programmet. Det bliver spændende at følge.

Jeg tror på, at vi i fællesskab kan løfte denne forening til det, den fortjener at være. Jeg håber og tror på, at 2021 bliver et år med masser af nye og spændende aktiviteter landet over, og på kryds og tværs af lokalafdelinger.

Vi skal stå samlet
Vi skal have samlet vores forening, og vi skal hjælpe hinanden til at få gang i de aktiviteter og tiltag, som vi glædes og begejstres over. I det hele taget tror jeg bare rigtig meget på Natur & Ungdom og jeg tror på alle jer derude.

Jeg og resten af bestyrelsen glæder os rigtig meget til at komme ud og møde jer, opleve jeres lokalforening og være med i aktiviteterne i det nye år. Indtil da vil jeg blot ønske jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

De bedste hilsner

Jonas Jensen – formand for Natur & Ungdom

 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00