Måned Flad Uge Dag
Dato:
Lørdag, juni 22, 2024 13:00 - 16:00
Varighed:
3 Timer
Vandkanten er hjemsted for mange dyre- og plantearter.
Sammen skal vi iført vaders på opdagelse i vandet. Med hjælp fra net, bestemmelseskort og andet, hjælper vi hinanden med at undersøge livet under overfladen lokalt ved Klostermølle.
Måske bygger vi vores eget bassin på stranden, så vi kan se nærmere på, hvad vi fanger. Hvis vejret ikke er med os, fylder vi vand i nogle af vores små akvarier og søger ly til undersøgelserne.
Vi snakker om, hvordan man passer på dyr og planter, ser om vi kan finde haletudser eller frøer og slutter måske med sneglevæddeløb.
Ved middagstid tænder vi bålet og spiser madpakker. Man må gerne tage ting med der skal tilberedes på bålet. Herefter kan dem der vil finde flere vanddyr, mens andre kan lege i skoven og bygge videre på vores hule(r).
********
Klostermølle Familieklub del af Klostermølle Naturklub - Natur & Ungdom. Naturklubben er en lokalforening for børn, unge og deres familier. Vi er en del af Landsforeningen Natur & Ungdom.
I Familieklubben mødes oftest den 3. lørdag i hver måned. Vi starter ofte med at lege/grine/bevæge os. Bagefter laver vi naturaktiviteter i nogle timer. Undervejs spiser vi lidt af vores medbragte madpakker - og nogle gange laver vi fælles mad over bål. Vi bygger tit huler og leger i naturen, når aktiviteten er slut.
Det kræver ingen speciel viden om naturen at deltage (hverken som barn, ung, frivillig eller forælder), man skal bare have lyst til at være ude og styrke sit forhold til og sin viden om naturen.
Nye medlemmer eller nysgerrige er mere end velkomne. 1. gang er gratis, herefter kræves medlemskab for deltagende børn. Meld jer ind her: https://nogu.dk/bliv-medlem 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00