Nyhedsbreve...


Ny formand, ny hjemmeside og sommerlejr...

Formandsskifte:
Natur & Ungdoms nyvalgte formand, Jesper Hilding Thomsen, har valgt at trække sig fra posten af personlige årsager.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til ny formand Morten Helms Brask – morten@helms-brask.dk
Hovedbestyrelsen har derfor på det seneste møde konstitueret sig på ny med følgende fordeling på pladserne:

Forretningsudvalget (FU):
Formand: Morten Helms Brask
Næstformand: Katrine Søbye
Sekretær Lene Louise Mortensen

Kassererposten er midlertidigt nedlagt, og ansvaret for økonomiopfølgning varetages af sekretariatsleder Annette Krogsøe

Menige medlemmer:
Tanja Arnfjord
Bettina Lykke-Mikkelsen
Peter B. Lauritsen
Jesper Nielsen Krogh

Suppleanter:
Martin Gæbe
Niklas Hegnsted

Ny hjemmeside:
Som fortalt på repræsentantskabsmødet i marts har en gruppe arbejdet på at skabe en ny og mere overskuelig og brugervenlig hjemmeside – den er gået i 'luften' i uge 26. Den er ikke fuldt udbygget fra starten, men vil blive opdateret løbende. Hvis I har input og ønsker til hjemmesiden, er I velkomne til at kontakte Peter Laurents på baloo@laurents.net.

Årets sommerlejr:
Rammen om dette års N&U-sommerlejr søndag den 21. juli til torsdag 25. juli bliver Sommerlejren Glænø, der ligger 25 meter fra stranden i Nekselø Bugt i Geopark Odsherred på Vestsjælland. Parken er Danmarks eneste UNESCO Global Geopark, en status der blev opnået i 2014 og betyder, at Odsherreds smukke natur er beskyttet som verdensarvsområde. Der bliver med andre ord tale om en sommerlejr i natur i topklasse. En perfekt ramme til at bruge og opleve naturen i hyggeligt fællesskab med familien såvel som gamle og nye venner. Læs mere på den nye hjemmeside nogu.dk eller gå til tilmelding på: nogu.nemtilmeld.dk.

Søg penge til det lokale arbejde:
Som lokalafdeling af N&U kan I søge lokalforeningspuljen hos DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd). I 2019 kan man søge op til 100.000 kr. Ansøgningsfristen den første i hver måned. Det går strygende med at få en masse midler uddelt – så hvis I går med idéer til noget, I gerne vil søge penge til, så opfordres I hermed til at sende en ansøgning snart. Puljen lukker for i år, når der ikke er flere penge tilbage. Der kommer dog nye midler i puljen igen til januar 2020, men her kommer grænsen for ansøgningernes størrelse til at være 50.000 kr.

I finder beskrivelse af puljen, retningslinjer, online ansøgningsskema, kontaktoplysninger m.m. på dette link på DUF’s hjemmeside: https://duf.dk/tilskud-og-puljer/dufs-lokalforeningspulje/

I ønskes sol og god sommer

Formand Morten Helms Brask og
Sekretariatsleder Annette Krogsøe

NATUR & UNGDOM
Klostermøllevej 48A
8660 Skanderborg

CVR: 63852228
KLIK OG GI' OS ET RING...
SEND EN MAIL...
FØLG NATUR & UNGDOM
TILMELD NYHEDSBREV
Module with ID: 143 not found