Oplev naturen fra skovbunden....


Så er det lige om lidt at vi er klar til årets sommerlejr...

Rammen om dette års N&U-sommerlejr søndag den 21. juli til fredag 26. juli bliver som bekendt Sommerlejren Glænø, der ligger 25 meter fra stranden i Nekselø Bugt i Geopark Odsherred på Vestsjælland.

Parken er Danmarks eneste UNESCO Global Geopark, en status der blev opnået i 2014 og betyder, at Odsherreds smukke natur er beskyttet som verdensarvsområde. Der bliver med andre ord tale om en sommerlejr i natur i topklasse. En perfekt ramme til at bruge og opleve naturen i hyggeligt fællesskab med familien såvel som gamle og nye venner.

Natur & Ungdoms sommerlejr er for alle medlemmer af foreningen, nye medlemmer er altid velkomne. Foreningen er baseret på frivilliges engagement, og man behøver ikke at vide noget om natur for at hjælpe til i sommerlejren. ”Vi har lige så meget brug for nogen, der kan fortælle en god historie ved bålet, som folk der kan skrælle kartofler eller være kioskmutter,” siger Helene Schmidt, en af lejrarrangørerne.

Tilmeldingen er åben og foregår med Nemtilmeld: nogu.nemtilmeld.dk. Priserne er 300 kr. for alderen 0-5 år, 700 kr. for børn og unge mellem 6 og 15 år og 1.300 kr. for voksne over 15 år og opefter. Spørgsmål og gode forslag kan sendes til lejrarrangør Helene Schmidt, hes@svenstrupfriskole.dk. Gælder det tilmeldingsdetaljer og økonomi, kan man kontakte N&U’s sekretariatsleder Annette Rask Krogsøe, annette@nogu.dk.

Natursyn gennem 60 år - med Natur & Ungdom i centrum ...

I weekenden 28.-29.september omdanner vi Klostermølle til en stor festplads, når vi fejrer vores 60 års jubilæum.

Udover en masse spændende aktiviteter for børn, unge og familier kan du på dagen møde debat og historiske oplæg fra nogle af de folk der i tiden fra1959 har været med til at præge og udvikle foreningen - og dermed også sat vores særlige præg danskernes natursyn.

Vi håber at se rigtig mange nuværende og tidligere medlemmer i weekenden. Der vil i nær fremtid blive sendt yderligere invitation og program ud til lokalafdelingerne. Har man tid og lyst til at give en hånd med omkring alle de praktiske gøremål i forbindelse med arrangementet, så må man meget gerne rette henvendelse til Katrine fra hovedbestyrelsen.

Snart er det tid til det årlige ildfugletræf

I weekenden 14.-15.september er det igen tid til at samle nye, gamle og kommende ildfugle til træf på Klostermølle. Årets tema omhandler friluftslivets mange muligheder og aspekter. Udvalget er godt igang med planlægningen og der vil snart blive udsendt invitationer til alle ildfugle. Har du spørgsmål, eller lyst til at bidrage til planlægningen, så kontakt naturvejleder Thomas Holgaard på mail: naturvejleder@nogu.dk


SENESTE NYHEDER
NATUR 2 - 2019

Læs i dette nummer...

-Sommerlejr i unik natur
- Vigtigt pionerarbejde
- Grøn revolution i Hvidovre
-N&U Sydsjælland i frugtbart samarbejde
- Sov endnu bedre i det fri
- Sådan laver du knive med børn

Læs mere...
Ring eller skriv endelig til sekretariatet, hvis du har spørgsmål...
NATUR & UNGDOM
Klostermøllevej 48A
8660 Skanderborg

CVR: 63852228
KLIK OG GI' OS ET RING...
SEND EN MAIL...
FØLG NATUR & UNGDOM
TILMELD NYHEDSBREV

Please enable the javascript to submit this form