Lokalafdelingen Kolding

Naturen opleves for hele familien

natur og ungdom

Natur og Ungdom Kolding er en frivillig forening med fokus på aktiviteter i naturen. Foreningen retter sig primært mod børn, unge og deres familier.

N&U Kolding er en frivillig forening, der har til formål at øge børn og unges forståelse og interesse for natur og friluftsliv. Foreningen planlægger aktiviteter med fokus på fx håndværk, sanseoplevelser og madlavning, og færdigheder indenfor friluftsliv.

Hvem står bag foreningen?

- Sheila Sørensen, 35 år, pædagog og mor til to. Sheila har dyrket friluftsliv i en del år, og har været aktiv bestyrelsesmedlem i Natur & Ungdom Fredericia. Hun holder meget af vandring, svampeture, fugle, fossiler og planter, og generelt friluftsliv.

- Sara Dinesen, 34 år, souschef i outdoor-butik. Sara har dyrket et meget varieret friluftsliv siden hun var helt ung. Hun er meget interesseret i vandring, orienteringsløb, planter, svampe, og friluftsliv generelt.

- Hanne Lugnfors, 23 år, studerer på designskolen og har været spejder siden hun var barn, samt spejderleder. Hun kan godt lide at vandre, sejle og stå på langrend.

 

 

Skriv til lokalafdelingen Kolding

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00