Kalender

Fossiljagt ved Trelde Næs

Kalender
Natur & Ungdom Kolding
Dato
17.10.2021 14:00 - 16:00
URL-adresse
https://www.facebook.com/events/257128859139925

Beskrivelse

Tag med Natur og Ungdom Kolding på fossiljagt ved Trelde Næs, Fredericia ??
Ved Trelde Næs er der gode muligheder for at finde fossiler såsom hajtænder, søpindsvin, hajryghvirvel, søliljestilk, svampe, koraller, krabbeboller, vættelys og meget andet.

Vi mødes på den store p-plads ved handicap toilettet og går sammen ca. 300 meter igennem skoven ud til skrænterne. For at komme helt ned til stranden, skal vi ned af en lille sti. Både stien og stranden kan være meget leret, så det er vigtig at have gode sko på ?

Tag gerne lidt varm at drikke med ☕️ og en lille pose med luk, måske du/I er heldige at finde noget I gerne vil have med hjem ?

Tilmelding er nødvendigt. Du tilmelder ved at sende en besked til Natur og ungdom Kolding. Max. 15 personer. Senest tilmeldning dagen før. Alle er velkomne.

Har du/I aldrig været i Trelde Næs før, så sæt lidt tid af til at gå en tur i skoven og langs skrænterne før eller efter fossilturen. Det er virkelig et område, som er et besøg værd ?

Vi glæder os til nogle hyggelige timer med jer ?

At finde et fossil er en af de 25 naturoplevelser i N&U Koldings fotojagt. Se mere i gruppen “fotojagt - på opdagelse efter naturoplevelser” ?

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 16:00