Naturen opleves bedst med hele familien

Vi er en sammenslutning af naturinteresserede i alle aldre, både børn og voksne, der mødes og får en fælles naturoplevelse i løbet af året.
Udgangspunktet er deltagernes interesse i friluftslivsoplevelser samt større forståelse for naturen. Derfor foregår arrangementerne som oftest ude i naturen, hvor vi mødes og afholder tematiske aktiviteter.

uglerne i mosen baalhygge

Målet med lokalafdelingen er, at det skal være hyggeligt, sjovt og bidrage til en øget forståelse for naturmæssige sammenhænge. Der er plads til deltagelse for alle aldre, hvorfor rammerne for temaerne fastlægges på forhånd, men selve deltagelsen er baseret på udfoldelse af egen kreativitet. Der skal være plads til både liv, læring, leg og fordybelse ved selv at være til stede i naturen.

Vi mødes cirka 8 gange årligt, således at vi sammen kommer ud og oplever naturens forskellige årstider, og ser landskabet forandre sig. Det kan enten være weekend eller hverdagsaftener.

Vi har som udgangspunkt base i ”Streyf” i Utterslev mose, hvorfra flere af vores aktiviteter udgår. Her kan vi eksempelvis se på dyreliv i mosen, plukke spiselige planter, lære om biavl og klappe et får, vi kan udforske mosens vanddyr, lave bålmåd, overnatte i det fri og se på stjerner, flagermus og andre natdyr. Men vi arrangerer også blandt andet svampetur i skoven, rundvisning hos økologiske jordbrug, kanotur i Furesøen og meget andet – afhængig af klubmedlemmernes kreativitet og interesse.

uglerne i mosen fuglekikker

Vi er åbne for alle interesserede, både familier, børn, voksne og bedsteforældre. Men børn deltager med en voksen.

Medlemskab af Natur og Ungdom betyder, at I kan deltage i alle lokalafdelingens aktiviteter, landsdækkende aktiviteter som sommerlejr og kurser samt at I får tilsendt medlemsbladet ”Natur” 4-6 gange årligt.

 

Skriv til lokalafdelingen København Utterslev-Mose

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!