Svampetur for begyndere

Svampetur for begyndere

Kursusbeskrivelse:

Vi vil på denne svampetur mødes i skoven, hvor vi undersøger de svampe vi er heldige at finde. Der vil være en kort intro til hvad en svamp er for en forunderlig organisme. Vi vil gå rundt i det nærliggende område og samle svampe. Disse vil vi efterfølgende undersøge og prøve at gruppere. 

Skulle vi være heldige at der er nogle spiselige svampe imellem, så slutter vi dagen af med at lave en smagsprøve i skoven med det samme. Derfor medbring gerne en kniv, kurv, noget at spise af og med, samt selvfølgelig påklædning som passer til dagen. 

Beskrivelsen af instruktøren:

Nina Høj Christiansen:

Biolog som ynder at finde spiselige svampe i naturen. Har også et kendskab til svampenes egenskaber og roller i økosystemer. 

Louise Holgaard:

Er aktiv svampesamler og mest interesseret i dem som kan bruges i maden. Hun er kendt for at samle og forbruge store mængder, nogle bliver tørret og andre spist med det samme.

Mødested:

Mødestedet vil blive meldt ud senere, men det er i Skive området.

Husk kaffe, the, kakao og en lille snack - hvis du ønsker det!

*Prisen for ikke medlemmer er 200,-kr som udelukkende går til et medlemskab af Natur & Ungdom, hvilket udover 4 årlige medlemsblade også giver adgang til en masse kurser, aktiviteter og oplevelser.

 

Arrangement oversigt

Start dato 15-09-2019 10:00
Slut dato 15-09-2019 14:00
Max Pladser
Registered 0
Sidste frist 08-09-2019 09:00
Pris Fra 25,-
Det foregår Ørslevkloster
Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement