Knivbyggekursus for begyndere

Knivbyggekursus for begyndere

Knivbyggerkursus

“Hvor sejt, du har lavet din egen kniv” Den kommentar kan du se frem til!!!

Kursusbeskrivelse:

”Hvor sejt! Du har lavet din egen kniv! ” Den kommentar kan du se frem til at høre ved at melde dig til Natur & Ungdoms knivkursus på foreningens kursuscenter på Klostermølle ved Gl. Rye.

På kurset kan deltagere fra ca. 12 år og opefter få et indblik i knivmagernes store verden. Du får mulighed for at udforme og designe din egen kniv med tilhørende skede og du skal nok blive færdig med kniven, ihvertfald så langt at du kan klare resten hjemme!

Kurset henvender sig til deltagere, der ikke før, eller kun én gang, har lavet sin egen kniv. 

Kurset starter fredag eftermiddag kl. 18 - slutter søndag kl. 14 og er inklusive alle måltider og overnatning på Klostermølle. Men medbring gerne snacks og ligende.

 

I deltagerbetalingen er der div. ting som sandpapir, læder, nål og tråd, div. værktøj samt maskiner, men ikke udgifter til selve kniven. En klinge koster fra små 50 kr. og op efter, mens træ til skæftet koster fra 15 kr. og op efter, dette skal du selv sørge for! Vi henviser til www.linaa.dk Kik under Knivbygning, og derefter under knivklinger og skæftemateriale som inspiration til valg af klinge og træ til skæfte. Sørg for at bestille materialet så du er sikker på det kommer inden kurset!

Beskrivelsen af instruktøren: 

Kursusleder er Steen Jensen, som anslår at have været med til at fremstille cirka 500-700 knive på sine tidligere knivkurser. Steen Jensen er mangeårige medlem af Natur & Ungdom og har også i en periode arbejdet i sekretariatet. Når han ellers har fri fra sit arbejde tager han gerne rundt og snitter med både børn og voksne, derfor går han også under navnet Snittesteen. ”Jeg forventer, at alle kan nå at blive helt færdige på kurset eller nå så langt, at man kan gøre det sidste hjemme, ” tilføjer Steen Jensen.

Dato og tid:

16 - 18 Aug. 2019

Fra fredag kl. 18 til søndag kl. 14.

Deltagerkrav:

Under 18 år, kun i følge med deltagende voksen. Børn fra ca. 12 års alderen er velkommen til at deltage på lige fod med voksne

Deltagerantal:

Min. 5 og maks 15 deltagere

Instruktør og hjælper:

Steen Jensen

Tilmelding:

Knivspørgsmål til Steen jensen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 21822142

Pris:

475 kr. for medlemmer + 200 kr for ikkemedlemmer. Inkl i prisen er ophold, kost, materialeforbrug og undervisning, men ikke materialet til selve kniven. Da dette variere alt efter hvilken man ønsker at lave.

*De ekstra 200 kr som ikkemedlem går udelukkende til et medlemskab af Natur & Ungdom , hvilket udover 4 årlige medlemsblade også giver adgang til en masse fede kurser, aktiviteter og naturnetværk!!

Arrangement oversigt

Start dato 16-08-2019 18:00
Slut dato 18-08-2019 16:00
Max Pladser 15
Registered 0
Tilgængelige pladser 15
Sidste frist 02-08-2019 09:00
Pris fra 475,-
Det foregår Klostermølle Naturskole
Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement