Kanoteknik - styr din kano

Kanoteknik - styr din kano

Styr din kano - for begyndere!

For dig som gerne vil lære at sejle ligeud i en kano. Vi arbejder også med andre fine styretag…

Kursusbeskrivelse:

På dette kursus gennemgår vi forskellige styretag til kanoen, så du lære at padle ligeud i stedet for zigzag! Kurset vil være for begyndere eller let øvede som gerne vil lære noget mere om det padletekniske i kanoen. Der er ikke fokus på redninger osv., så medmindre nogen på kurset er uheldig vil vi ikke blive våde eller øve redninger! Der vil undervejs blive arbejdet både med det at padle tandem og solo. Af emner som vi vil komme omkring er bla.:

Udstyret generelt, kano, padler, veste

Ind- og ud-stigning

Forskellige former for dynamiske styretag som j-tag, d-tag

Kort om statiske “ror”

Evt. Sideforflytning

Vi skal på kurset ikke padle så langt, men vil bevæge os rundt i et forholdsvis lille område, hvor vi vil øve de forskellige teknikker.

Beskrivelsen af instruktøren:

Thomas Holgaard - naturvejleder i Natur & Ungdom - har haft selvstændig havkajak- og kano-kursusforrretning. Har padlet en del kano i forskellige danske åer, primært solo eller med børn ombord.

Mødested:

Klostermølle ved Gl. Ry, herfra kan vi padle både på Gudenåen og Mossø. Adr. Klostermøllevej 48 A,

8660 Skanderborg.

Medbring:

Tøj til at padle i og skiftetøj (i tilfælde…!!) Har du egen padle, svømmevest osv. må du gerne medbringe dette. Husk kaffe, the, varm kakao og evt. lidt snacks. Tager du en madpakke med skal vi nok finde tid til den også.

 

*Prisen for ikke medlemmer er 200,-kr som udelukkende går til et medlemskab af Natur & Ungdom, hvilket udover 4 årlige medlemsblade også giver adgang til en masse kurser, aktiviteter og oplevelser.

 

Arrangement oversigt

Start dato 14-08-2019 17:30
Slut dato 14-08-2019 21:00
Max Pladser
Registered 0
Pris Fra 50,-
Det foregår Klostermølle Naturskole
Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement