Oplev naturen fra skovbunden....


Aktuelt i Natur & Ungdom 

Der venter danskerne mange naturoplevelser i 2020

Naturoplevelserne står i kø, når projektet ’Vores Natur’ i denne uge søsættes. Projektet, der er et partnerskab mellem DR, Friluftsrådet, Naturstyrelsen og de danske naturhistoriske museer, kommer med masser af inspiration til oplevelser derhjemme eller ude på egen hånd. Senere på året byder ’Vores Natur’ også på en masse aktiviteter og ture i den danske natur.

Unik naturserie fra DR og inspiration til oplevelser
Søndag den 12. april har DR1 og DRTV premiere på den unikke naturserie ’Vilde Vidunderlige Danmark’, der er en serie på fem afsnit, hvor seerne vil komme helt tæt på både naturen og dyrene, der lever i den.
Ambitionen med DR’s natursatsning er, at danskerne skal udforske, genopdage og blive klogere på Danmarks natur og dyreliv, som forhåbentlig blive både fascinere og vække nysgerrigheden på naturen.

Vi skal ikke bare se naturen på skærmen – vi skal også ud og opleve den!
TV-serien bringer den danske natur helt ind i folks stuer. Når naturen forlader skærmen, vil Friluftsrådet, sammen med en lang række af foreninger, museer, naturejere og naturskoler til gengæld sørge for, at alle danskere får masser af muligheder naturoplevelse ude i naturen over hele landet.

Friluftsrådet har tidligere opfordret Natur & Ungdom og andre organisationer til at arrangere ture og aktiviteter i forlængelse af programmerne. Grundet corona-situationen er alle aktiviteter, der samler mennesker, udskudt foreløbigt indtil 30. maj 2020. Læs mere her https://voresnatur.dk/presse/vores-natur-udskyder-alle-ture-aktiviteter 

I stedet vil de sørge for digital formidling og kommunikation om, hvordan man kan komme ud i naturen på egen hånd eller med sin familie. Allerede i løbet af påsken og de efterfølgende uger vil naturen rykke ind i mange danskeres hjem i form af nye naturprogrammer i både tv og radio samt flere digitale tilbud.

Senere på året vil partnerne og de mange organisationer og samarbejdspartnere i projektet også invitere danskerne med ud i naturen, hvor oplevelserne i den vilde danske natur blot står i kø og venter.

I Natur & Ungdom glæder vi os til at være med til at skabe masser af gode naturoplevelser, når vi igen må samles i naturen.

Læs mere om projektet Vores Natur her
NATUR 4 - 2019

Læs i dette nummer...

- Hurtig vej til succes
- Lav selv grønne julegaver
- 24 år med vækst og fremgang
- Vådt kartoffelmel hittede på ’Naturens Dag’ i Aarhus
- Gæs på vintervisit

Læs mere...

NATUR & UNGDOM
Klostermøllevej 48A
8660 Skanderborg

CVR: 63852228
KLIK OG GI' OS ET RING...
SEND EN MAIL...
FØLG NATUR & UNGDOM
TILMELD NYHEDSBREV

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular