Der er ingen begivenheder i den valgte kategori

 

 

 

Basis friluftsliv - Sjælland

Basis friluftsliv - Sjælland

Kursusbeskrivelse:

Vil du prøve at sove ude, så ta´ med Natur & Ungdom på friluftstur.

Natur og friluftsliv hænger sammen, det mærker du for alvor når du tager en overnatning i det fri! Men hvordan kommer man godt igang med friluftslivet? Hvad kræver det af udstyr? Hvad er reglerne? Vi tager udgangspunkt i en almindelig dansk friluftstur og tilrettelægger kursusindholdet herefter – vi skal ikke bevæge os langt, men istedet bruge kræfterne på:

  • Lejraktiviteter
  • Bålmad
  • hygge og inspiration

Kurset er målrettet dig der har lidt, eller ingen erfaring i at dyrke friluftsliv, og inden turen er omme har du kendskab til båltænding, lejrliv, madlavning, forskellige overnatningsformer og meget mere. 

Børn er meget velkomne på kurset, men der er ikke decideret børneaktiviteter, så de indgår sammen med os andre i opgaverne og fællesskabet :-)

Instruktør:

Peter Baloo Laurents er kendt som en aktiv natur- og friluftsvejleder både fra spejder- og naturvejleder-kredse. Friluftsliv har altid fulgt ham og været en af hans helt store passioner her i livet.

Mødested

Mødested tilgår - men et sted på Midtsjælland.

Deltagerkrav:

Du skal være lidt mobil, så du kan bevæge dig rundt i terrænet. Samt være indstillet på at indgå i fællesskabet omkring lejren.

Turen koster 200 kr. for medlemmer af Natur & Ungdom og 500. kr for ikke medlemmer.

 

Arrangement oversigt

Start dato 03-08-2019 10:00
Slut dato 04-08-2019 12:00
Max Pladser
Registered 0
Sidste frist 26-07-2019 12:00
Pris Fra 200,-
Det foregår Midtsjælland
Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement