Blog

Har du lyst til at være med i foreningens hovedbestyrelse?

VI SØGER LOKALE KRÆFTER SOM KAN BIDRAGE MED INDSIGT, INDBLIK OG INDSPARK.

Vi søger to personer, som enten kan være en lokal leder - eller et aktivt menigt medlem af foreningen. Læs mere om hvordan du ansøger om en af pladserne.

På repræsentantskabsmødet den 10/10/2020 blev der vedtaget en ny sammensætning af bestyrelsen. For at sikre hovedbestyrelsen en stærk lokal forankring i lokalforeningerne blev det vedtaget, at bestyrelsen efter repræsentantskabsmødet skal rekruttere yderligere 2 medlemmer til bestyrelsen. Disse to medlemmer skal findes i de lokale foreninger - det kan enten være en lokal leder eller et menigt medlem, som er aktiv i det lokale foreningsarbejde.

I bestyrelsen er vi overbeviste om, at de lokale kræfter må og SKAL være repræsenteret i hovedbestyrelsen, så der kan knyttes tætte bånd mellem hovedbestyrelsens arbejde og den virkelighed lokalforeningerne står i. Alle medlemmer er naturligvis altid velkomne til at tage kontakt til hovedbestyrelsen - det er JER, vi er her for. De to faste medlemmer i bestyrelsen med lokal forankring skal være med til at sikre, at der ALTID er lokale, aktive kræfter til stede, således at bestyrelsens arbejde har en konstant forbindelse til den praktiske virkelighed. Derfor bliver en af de fornemmeste opgaver for de nye medlemmer af bestyrelsen bl.a. at give jeres vurdering og mening tilkende fra et praktisk ståsted.

Der er tale om en almindelig bestyrelsespost, hvor det vigtigste bliver jeres perspektiver og inputs fra den virkelige verden, som alle I aktive har unik adgang til. Det er JER, der er eksperterne, og den viden er vigtig - også i bestyrelsen. Vi søger efter aktive medlemmer, som vil have lyst og energi til at arbejde med strategi og folde den ud lokalt.

Du skal forvente at deltage i bestyrelsesmøder, i en blanding af online og fysisk fremmøde, ca. 5-6 gange årligt og derudover aktivt arbejde i projekterne og aktiviteterne.

I ansøgningen bedes du skrive lidt om dig selv, din tilknytning til Natur & Ungdom, dine erfaringer med foreningen, dine drømme og tanker i forhold til foreningen, og hvad du selv gerne vil have ud af at være en del af hovedbestyrelsen.

Lyder som det som noget for dig, så send en ansøgning på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til Jonas på 60689203 for yderligere spørgsmål.
Frist for at søge om bestyrelsespost er onsdag d. 16 December 2020.

Bedste hilsner
Bestyrelsen – Natur & Ungdom

 

Invitation fra YEE

Kære Natur & Ungdom medlemmer

Vi har som forening modtaget nedenstående henvendelse fra Youth and Environment Europe (YEE), der spørger om vi vil deltage i deres kampagne ”Climate of Change”. Kampagnen handler om hvordan klimaforandringerne påvirker mennesker, især klima-migration og klima-tilpasning. Læs mere her: https://yeenet.eu/project_item/climateofchange/

Jeg vil derfor høre, om der er nogle af jer og jeres lokalforeninger, der er interesseret i at lave et lille projekt om dette tema med et budget på 600 euro (omk. 4400 kr.)?

YEE vil gerne støtte jer i enten at afholde et virtuelt webinar om klimaforandringernes konsekvenser for fx jeres region, eller en lokal eller virtuel workshop rettet mod unge.

Hvis dette har jeres interesse, er I meget velkommen til at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden torsdag den 19. november.

Grønne hilsner
Safania - næstformand i N&U

Ny hovedbestyrelse

På repræsentantskabsmødet i Middelfart den 10. oktober 2020 fik Natur & Ungdom en helt ny hovedbestyrelse. Den har nu konstitueret sig og ser sådan ud:

Nye kræfter skal føre N&U videre

Natur & Ungdom fik en helt ny bestyrelse på foreningens repræsentantskabsmøde i oktober.

Succesfuld kanotur for fædre og sønner

Der blev padlet, hygget og opbygget gode relationer, da 12 fædre i efterårsferien tog på to dages kanotur på Gudenåen med deres sønner i alderen 3 til 10 år.

Workshop og repræsentantskabsmøde

Vi er SÅ kede af, at vi ser os nødsaget til at aflyse den sociale del af vores repræsentantskabs-weekend den 9. til 11. oktober 2020 på Klostermølle!

Vild Mad – Året Rundt

Skal din lokalafdeling være med til at inviterer til Vild mad – året rundt?

Natur & Ungdom søger bestyrelsesmedlemmer til at bringe foreningen op på næste niveau!

Vi mangler visionære bestyrelsesfolk. I Landsforeningen Natur og Ungdom drømmer vi om at tiltrække nogle visionære folk til vores bestyrelse, som har lyst til at hjælpe os med at realisere det meningsfyldte arbejde med børn og natur.

Mossø Kano og Kajak laug - medlemmer på søen

Kæmpe medlemsfremgang i Mossø Kano og Kajak laug

Der har ikke været ret meget at fejre i første halvdel af 2020, hvor Danmark i store dele af tiden har været nedlukket og uden ret meget aktivitet.

Snitter med dolk ved bålet

Natur & Ungdom Fredericia modtager pris for deres arbejde

I Natur & Ungdom Fredericia er de ekstra glade for tiden, for i sidste uge modtog de Enhedslistens Den Røde Ø-pris samt 5.000 kroner til det videre arbejde i foreningen.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 16:00