Aktuelt

Vild Mad – Året Rundt

Skal din lokalafdeling være med til at inviterer til Vild mad – året rundt?

 

Vi har fået midler fra Friluftsrådet til at lave bålarrangementer rundt om i hele landet, med fokus på at inviterer naturuvante med ud. Målet er at vi sammen skal få 400 – 500 deltagere med ud i naturen inden sommeren 2021.

Hvad får I som lokalafdeling ud af det?

  • Udstyr for 5.000 kr til at understøtte jeres arrangement, som selvfølgelig kan beholdes bagefter.
  • 1000 kr til indkøb af madvarer til arrangementet.
  • Inspirationsmateriale i form af Vild Mad – Året rundt kogebogen som vi har fået lavet i foråret.
  • Mulighed for at nå ud til mange flere potentielle nye medlemmer, bl.a. via VoresNatur-hjemmesiden.
  • Nogle hyggelige dage omkring bålet

Hvad kræver det?

Der er nogle få krav som skal imødekommes for at få del i ovenstående. Vi skal nok hjælpe så meget som muligt fra sekretariatet:

  • Minimum afholde 2 Vild mad arrangementer inden sommeren 2021
  • Disse arrangementer skal slåes op på VoresNatur-hjemmesiden så de er tilgængelig for alle
  • Til arrangementerne skal der inviteres “naturuvante”, men må selvfølgelig gerne bruges af allerede eksisterende medlemmer. Begrebet “Naturuvante” er lidt bredt og vil være meget afhængig af hvor man er i landet. De “naturuvante” på Mors er nok ikke samme målgruppe som i København. I ved sikkert selv hvem det er i jeres område, men grundlæggende er det typen som ikke er medlem af N&U eller selv kunne finde på at lave mad på bål.
  • Ressourcerne i forbindelse med arrangementet, som grej, penge og materialer tilfalder lokalafdelingen som forvalter dette og ikke dem som udfører aktiviteten.

Som skrevet er målsætningen at 400 – 500 skal opleve det fantastiske ved at lave mad på bål. Det skal opnås ved fælles hjælp. 10 lokalafdelinger der invitere på bålmad 2 gange med ca. 20 – 25 deltagere! Det burde vi godt kunne nå sammen.

Vild Mad – Året Rundt

Er en lille bålkogebog med 21 spændende opskrifter delt ind i årstider og med gode råd om hygiejne, bålhåndtering osv. Bogen er lavet som inspiration og hjælp til lokalafdelingerne som ønsker at lave bålmad som en del af deres aktivitetstilbud. Der følger 25 bøger med til de 10 lokalafdelinger som ønsker at deltage, derudover er der også en portion til de lokalafdelinger som ikke ønsker at deltage i ovenstående, men gerne vil have bogen alligevel.

Der vil blive lavet en inspirationsdage i både Jylland og på Sjælland. Datoerne og sted tilgår senere når klubberne har haft mulighed for at melde sig til ovenstående.

Hvis din lokalafdeling ønsker at deltage i ovenstående med de forpligtigelser og muligheder det giver, så send en mail til Thomas Holgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Senest d. 1 oktober. Hvis du ønsker at høre mere om projektet, inden en evt. afklaring omkring deltagelse, så ring til Thomas på tlf. 22594270.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00