Aktuelt

Velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer

Maja Mølholt fra N&U Aarhus og Birgitte Falkesgaard fra N&U Herning er trådt ind i foreningens hovedbestyrelse for at styrke dens lokale forankring.

 Af Jonas Jensen, formand for Natur & Ungdom

På repræsentantskabsmødet i oktober blev det vedtaget, at den valgte bestyrelse på fem medlemmer skulle suppleres med yderligere to medlemmer. De skulle findes i N&U’s lokalafdelinger for at styrke bestyrelsens lokale forankring. Gennem opslag og via nyhedsbrevet har vi annonceret efter kandidater til disse poster.

Det er derfor glædeligt at kunne meddele, at de to nye medlemmer til hovedbestyrelsen er fundet. Derfor vil jeg gerne byde Maja Mølholt fra Aarhus og Birgitte Falkesgaard fra Vildbjerg velkommen i hovedbestyrelsen.


Brænder for Natur & Ungdom

Vi har lagt vægt på flere ting, men fælles for begge nye medlemmer er, at de brænder for Natur & Ungdom, for at udvikle foreningen og for at skabe fede oplevelser for børn og unge.

Derudover bidrager de med forskellige og vigtige indsigter som kan komme landsforeningens arbejde til gode. Maja er både aktiv i vores Aarhus-afdeling og kursusleder på ildfugleuddannelsen og kan bidrage med vigtige perspektiver herfra.

Birgitte er i færd med at genstarte lokalafdelingen i Herning og vil derfor kunne komme med inputs fra denne proces og bidrage med, hvad hun selv kalder krøllede idéer.

Vi er meget glade for at få disse to gode N&U’ere ombord og ser alle frem til et godt samarbejde!

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 16:00