Aktuelt

Tak for en dejlig sommerlejr

Knap 50 naturglade børn og voksne nød smuk natur, ’vild mad’ og godt samvær på N&U’s sommerlejr på Dybsø Naturskole ved Næstved sidst i juli.

”Sikke en dejlig sommerlejr!” Lars Walsted Christoffersen er mere end tilfreds den lejr, han som formand for N&U Sydsjælland stod i spidsen for at arrangere sammen med medlemmer af ’sin’ lokalafdeling og andre frivillige sidst i juli.

”Først og fremmest vil jeg sige tak for en fantastisk sommerlejr ved Dybsø Naturskole ved Næstved. Mange skønne og naturglade familier fra hele landet var samlet, og vi  havde en dejlig uge med mange gode aktiviteter. Blandt dem var ’vild mad’ - som vi fik hver dag - lavet af råvarer, vi samlede i naturen og tilberedte over bål,” siger Lars Walsted Christoffersen.

Han glæder sig over, at de 50 børn og voksne, der deltog i lejren, hurtigt fandt hinanden. Både på tværs af alder såvel som graden af kendskab til hinanden, og uanset om man var med på lejren for første gang eller var ’gammel i gårde’.

”Det var fantastisk at opleve det sociale liv blomstre lige fra dag et. De ’gode vibrationer’ blev helt sikkert forstærket af, at flere deltagere kender hinanden fra de forskellige N&U-lokalafdelingerne. Det er en god grund til at, vi må styrke deres samarbejde og kontakt i dagligdagen yderligere,” siger Lars Walsted Christoffersen.

På lejrens første dag blev Dybsø Naturskole ’invaderet’ af vikinger fra Tissø og Trelleborg Vikingecenter. Alle trak i vikingetøjet, legede rollespil og arbejdede i værksteder. Appetitten blev stillet med et lækkert vildsvin stegt over bål og fladbrød med hjemmelavet pesto lavet af råvarer fundet i naturen. En anden lejrdag foregik på vandet, hvor der blev sejlet i kano og kajak, fanget smådyr i net, badet og leget i høj sol.

”Endnu mere mad over bål samt pandekager og fællesskab gjorde denne lejr til noget helt specielt. Ikke mindst takket være et kompetent hold frivillige arrangører, der gjorde det hele muligt. Tak for det. Jeg glæder mig allerede til næste års sommerlejr, hvor vi håber at se endnu flere skønne mennesker til en uge i naturen og i fællesskabets tegn,” siger Lars Walsted Christoffersen.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00