Aktuelt

Tænk positivt og planlæg årets aktiviteter

En række N&U-lokalafdelinger har lagt program for 2021. ”Det viser, at vi er aktive og er klar til at gå i gang, når corona-restriktionerne hæves,” lyder det fra N&U Kolding.

Tro på bedre tider efter corona-krisen og tilbyd aktiviteter et godt stykke frem i tiden. Sådan lyder budskabet fra en række N&U-lokalafdelinger, der har lagt program for 2021 og præsenterer det på Facebook.

Det gælder eksempelvis N&U Kolding, som blandt andet frister med ’Under overfladen ved Løverodde’ 10. april, ’Udelivslejr i lavvu og telt’ 10.-11. juli og ’Mad over bål’ 14. september.

”Vi vil gerne være på forkant og vise, at vi er klar til at tilbyde aktiviteter, når samfundet åbner. Samtidig mener vi, at det er vigtigt at vise ansigtet udadtil,” siger Sheila Sørensen, formand for N&U Kolding.

Optimismen finder man også hos N&U Nordfjends, som ud over ’Vild mad’ 27. marts og ’Under overfladen’ 24. maj også har en kanotur med fiskeri, bål og overnatning på agendaen. I Sønderjylland arrangerer N&U Kruså ’Fossiljagt i en grusgrav’ 27. februar og ’Vild mad’ 17. april.

”Naturen er åben, og danskernes interesse for at komme ud og ’opdage Danmark’ er vokset under corona-krisen. I Natur & Ungdom har vi en masse muligheder for at tilbyde spændende aktiviteter i det fri. Det kan være med til at øge foreningens synlighed og give os flere medlemmer,” siger Sheila Sørensen.

”Vi er klar!”
Hun tilføjer, at N&U Kolding er ved at planlægge en række sommerferieaktiviteter for familier. Det skyldes en forventning om, at mange pga. corona-restriktioner vil holde ferie i Danmark og får brug for hjælp til at få en god og oplevelsesrig sommer.

Desuden har den sydjyske lokalafdelingen iværksat fotokonkurrencen ’Fotojagt – på jagt efter naturoplevelser’, der løber hele året.

”Derudover forsøger vi os med nogle ’kom-ud-i-naturen’-begivenheder på Facebook. Det er ideer til, hvad man kan lave i det fri med familien i den kommende weekend. Vi har også fået lov til at bruge Kolding Kommunes naturskoler til vores arrangementer, når forsamlingsforbuddet ændres eller hæves. Så luk nu op, samfund. Vi er klar!” fastslår Sheila Sørensen.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00