Aktuelt

Stor interesse for at gå under overfladen med N&U

Sidste frist for at få et kursus i din lokalafdeling om livet i havet, søer og vandløb af en af N&U's dygtige formidlere er 31. august.

En lang række medlemmer af N&U’s lokalafdelinger er blevet klogere på livet i havet, søer og vandløb – og hvordan man kan udforske det våde element med børn – i den seneste tid.

Det fortæller biolog Maja Møholt, der som én af N&U’s dygtige formidlere står for arbejdet med ’Under Overfladen’.

Det er en del af projekt ’Vores Natur’, hvor N&U har fået en trailer med vandkikkerter, fangstketsjere og andet ’undervandsgrej’. Lokalafdelingerne kan booke traileren gratis – inkl. et under overfladen-kursus af Maja Møholt i Jylland eller Thomas Johansen på Sjælland.

I det jyske kan Maja Møholt altså melde om fint fremmøde i hele syv lokalafdelinger, der havde bestilt et besøg af hende – og traileren – i foråret og forsommeren.

”På N&U Fredericia tur til Treldenæs for nylig deltog 63 børn og voksne i løbet af dagen. Heldigvis havde vi grej nok til, at alle, der havde lyst, kunne deltage i aktiviteterne,” siger Maja Møholt.

Ved Treldenæs blev der bl.a. fundet fjordrejer, tangrejer, hesterejer, pungrejer, diverse fladfisk, søstjerner, vandmænd, strandkrabber, strandsnegle og tobis.

”Lokalafdelingen havde en Trangia med, så der blev serveret smagsprøver i form af kogte rejer,” fortæller Maja Møholt.

Har din lokalafdeling ikke haft besøg af hende eller Thomas Johansen, kan det stadig nås. Sidste frist for at holde et ’Under Overfladen’-arrangement er 31. august. Ring eller skriv – gerne i god tid før den dato – til Maja Møholt, tlf. 28495763, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Thomas Johansen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 60277770

Projektet ’Vores Natur’ er sponseret af Friluftsrådet; Aage V. Jensens Naturfonde, Nordea Fonden og 15. Juni Fonden.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00