Aktuelt

N&U’s sommerlejr slår en ferie i New York

En ferie i New York kan ikke slå Natur & Ungdoms sommerlejr. Det fandt Winnie Asboe ud af, da hun i vinter foreslog sin otteårige datter Elanor at tage til USA’s største by i sommerferien.

”’Jeg vil hellere på lejr igen, ligesom vi var sidste år!’ sagde Elanor, selv om jeg forsøgte at lokke med Central Park og andre seværdigheder i New York,” fortæller Winnie Asboe.

Hun, Elanor og lillesøsteren Ellie var med på N&U’s sommerlejr i 2019, efter Winnie Asboe ved en tilfældighed havde læst om lejren og dens tilbud om fællesskab og aktiviteter i naturen på Facebook.

”Det lød spændende, så jeg meldte os til. Vi blev ikke skuffede. Det var skønt, at Elanor kunne løbe frit rundt i bare fødder og lege med de andre børn. Jeg så hende kun i glimt til aftensmaden. Vi fik nye venner, lavede bål på stranden, fortalte historier og havde det bare sjovt og hyggeligt,” husker Winnie Asboe.

Hun beskriver sig som en naturfreak og har intet imod at erstatte en storbyferie i New York med fem dages N&U-sommerlejr ved Klostermølle 19.-24. juli. På programmet er bl.a. kanotur på Gudenåen, kajaksejlads for børn, SUP på Mossø, voddragning og fiskeri, buefremstilling og buekamp, træsnit og bålmad samt overnatning i telt.

”Vi glæder os, og hvem ved? Måske kommer min mand, der ikke er så vild med natur, og besøger os,” siger Winnie Asboe med et glimt i øjet.

Der er stadig ledige pladser, og det er for hele familien. Kom og mød andre naturglade familier!

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00