Aktuelt

N&U’s sommerlejr er i år på Dybsø Naturskole i uge 30

N&U Næstved fylder 10 år og fejrer jubilæet ved at være vært for Natur & Ungdoms sommerlejr 25.-29. juli, som får et væld af spændende aktiviteter. 
Tilmelding kan ske her.

Vil du og din familie med til en fem dage lang jubilæumsfest for naturen og fællesskabet på det smukke Sydsjælland? Så skal du melde dig og dine til Natur & Ungdoms sommerlejr 25.-29. juli på Dybsø Naturskole ved Næstved, hvor N&U Sydsjælland er vært. 

”N&U Sydsjælland fylder 10 år i år, og vi glæder os til at fejre jubilæet ved at få besøg af naturglade børn og forældre. Sommerlejren er en fantastisk anledning til at udforske og glæde sig over den smukke natur ved Næstved og Dybsø Fjord, hvor der er masser af muligheder for oplevelser. Samtidig kan vi give vores gæster et indblik i vores lokalafdeling og dens aktiviteter,” siger Lars Walsted Christophersen, lejrleder og formand for N&U Næstved.

Program
Sammen med sine medværter har Lars sammensat et festfyrværkeri af et program, der med ’Vild mad’ som det overordnede tema bl.a. byder på sankning, kano- og kajaksejlads, krible-krable, klatring, lejrsang ved bålet og en vikingedag.

”Vikingedagen vil have Dybsø Naturskoles vikingehus som ramme,” siger Lars Walsted Christophersen uden at ville afsløre mere: ”I anledning af jubilæet har vi en del overraskelser i løbet af sommerlejren.”

Stevns Klint i kikkerten
Onsdag den 28. juli er en ud af huset-dag, hvor Stevns Klint, Skovtårnet ved Haslev, Borgcentret i Vordingborg eller Faxe Kalkbrud er blandt de mulige destinationer.

Sommerlejren arrangeres af en god håndfuld medlemmer af N&U Sydsjælland samt Sisse Egeborg og Karina Norman Hansen fra N&U Albertslund, der var med til at arrangere sidste års sommerlejr på Klostermølle.

Tid og priser
Søndag den 25. juli er ankomstdag. Torsdag den 29. juli, lejrens sidste hele dag, rundes af med en fest om aftenen, mens fredag den 30. juli er afrejsedag.

Priser: 1.300 kr. for personer på 13 år og op, 700 kr. for børn mellem 3 og 12 år, børn under 3 år gratis.

Overnatning
I udgangspunktet bor vi i medbragte telte - der er god plad til teltning, og der er plads til 12 personer i shelters, og der er mulighed for at opsætte sin hængekøje i skoven omkring hytten.
Hvis du og din familie foretrækker at sove indendørs, er der plads til 30 personer inde, men det er på madresser på gulvet i et eller to fællesrum.

Tilmelding kan ske her.

Desværre florerer Covid-19 fortsat. Forhåbentlig ophører pandemien i den kommende tid, men lejrudvalget er klar til at tage sine forbehold.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00