Aktuelt

Mød N&U's nye naturformidler

Jakob Hjuler er instruktør i kajak og træklatring og er vild med at formidle om natur. 

Han hedder Jakob, han er vild med at formidle om natur, og han er Natur & Ungdoms nye foreningskonsulent og naturformidler. Sådan lyder den korte version af historien om Jakob Hjuler. Han er netop blevet ansat hos N&U for de næste seks måneder.

"Jeg vil gerne medvirke til, at så mange børn og unge som muligt skal opleve al den skønhed og de fantastiske historier, som vores natur har at byde på. Og så glæder jeg mig til at møde jer og til at lære Natur & Ungdom bedre at kende," siger Jakob Hjuler, der blev udvalgt til stillingen blandt 40 ansøgere.

Annette Rask Krogsøe, N&U's sekretariatsleder, ser frem til samarbejdet med Jakob Hjuler:

"Ansættelsesudvalget fandt, at Jakob er rigtig godt rustet til at støtte de lokale lederes frivillige arbejde i klubberne, og at han tillige besidder en rigtig god faglighed på det felt, som er kernen for N&U, nemlig natur og friluftsliv. Og så virker Jakob til at være en rigtig dygtig og hyggelig fyr, som vi ser frem til at præsentere for vores medlemmer."

Vigtigt arbejde i lokalafdelingerne
Jakob Hjuler fortæller: "Jeg er uddannet meritlærer, brænder for naturfagene og har som efterskolelærer brugt naturen meget med eleverne, både i feltarbejdet i undervisningen, men også ved bålet, på vandet eller i træerne." Den erfaring vil han bruge i sin nye stilling, hvor han især vil have fokus på N&U's lokalafdelinger.

"Det er der, det vigtige arbejde sker, og jeg glæder mig at tage fat på de opgaver, der skal støtte netop dét. Specielt her i efterdønningerne af pandemien håber jeg på at kunne bidrage med min viden fra min forankring i det frivillige foreningsliv," forklarer Jakob Hjuler.

Som FDFer siden sin barndom har han mange gange oplevet, hvordan det frivillige engagement kan løfte selv de vildeste ideer. "Det holder jeg meget af at være en del af," fastslår Jakob Hjuler.

Han bor i Odder med sin kæreste og parrets to børn. Familien nyder den friske luft året rundt og holder af både små ture i skoven såvel som kanoture med fuld oppakning. I fritiden er Jakob Hjuler kajak- og træklatreinstruktør i frivilligt regi.

 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00