Aktuelt

Husk ’Store frivilligdag’ på Klostermølle lørdag den 21. august

N&U's bestyrelse inviterer til en workshop, hvor du kan være med til at præge udviklingen af foreningen.

Lørdag den 21. august er bestyrelsen for Natur & Ungdom vært for en frivilligdag/workshop på Klostermølle – tilmelding og mere info her  – og indbyder alle medlemmer og andre interesserede til at deltage i spændende netværk. Det officielle program begynder kl. 10, til de morgenfriske er der kaffe og morgenbrød fra kl. 9. Dagen rundes af med aftensmad, hygge og mulighed for overnatning.

Deltagelse på frivilligdagen giver mulighed for at præge udviklingen af foreningen, byde ind med særlige interesser og kompetencer og ikke mindst møde medlemmer og andre frivillige, der brænder for arbejdet med natur og børn og familier.

Dagen er en opstart af interessegrupper, og man vil derefter arbejde videre i de enkelte netværk. Med dette initiativ håber bestyrelsen, at flere får lyst til at engagere sig aktivt i foreningens udvikling og dermed være med til at skabe endnu flere gode oplevelser i naturen for børn, unge og deres familier.

Et onlinemøde i juni om de fire temaer blev fulgt op af en fin arbejdsdag på Klostermølle 4. juli. Nye og kendte ansigter mødtes og ordnede diverse praktiske ting i lejr- og naturskolen såsom at indrette et vådrum og at udføre reparationer på brændeskuret samt lejrskolens køkken.

Nu følger så frivilligdagen lørdag den 21. august. Vi ses!

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00