Aktuelt

Har du lyst til at være med i foreningens hovedbestyrelse?

VI SØGER LOKALE KRÆFTER SOM KAN BIDRAGE MED INDSIGT, INDBLIK OG INDSPARK.

Vi søger to personer, som enten

kan være en lokal leder - eller et aktivt menigt medlem af foreningen. Læs mere om hvordan du ansøger om en af pladserne. 

På repræsentantskabsmødet den 10/10/2020 blev der vedtaget en ny sammensætning af bestyrelsen. For at sikre hovedbestyrelsen en stærk lokal forankring i lokalforeningerne blev det vedtaget, at bestyrelsen efter repræsentantskabsmødet skal rekruttere yderligere 2 medlemmer til bestyrelsen. Disse to medlemmer skal findes i de lokale foreninger - det kan enten være en lokal leder eller et menigt medlem, som er aktiv i det lokale foreningsarbejde.

I bestyrelsen er vi overbeviste om, at de lokale kræfter må og SKAL være repræsenteret i hovedbestyrelsen, så der kan knyttes tætte bånd mellem hovedbestyrelsens arbejde og den virkelighed lokalforeningerne står i. Alle medlemmer er naturligvis altid velkomne til at tage kontakt til hovedbestyrelsen - det er JER, vi er her for. De to faste medlemmer i bestyrelsen med lokal forankring skal være med til at sikre, at der ALTID er lokale, aktive kræfter til stede, således at bestyrelsens arbejde har en konstant forbindelse til den praktiske virkelighed. Derfor bliver en af de fornemmeste opgaver for de nye medlemmer af bestyrelsen bl.a. at give jeres vurdering og mening tilkende fra et praktisk ståsted.

Der er tale om en almindelig bestyrelsespost, hvor det vigtigste bliver jeres perspektiver og inputs fra den virkelige verden, som alle I aktive har unik adgang til. Det er JER, der er eksperterne, og den viden er vigtig - også i bestyrelsen. Vi søger efter aktive medlemmer, som vil have lyst og energi til at arbejde med strategi og folde den ud lokalt.

Du skal forvente at deltage i bestyrelsesmøder, i en blanding af online og fysisk fremmøde, ca. 5-6 gange årligt og derudover aktivt arbejde i projekterne og aktiviteterne.

I ansøgningen bedes du skrive lidt om dig selv, din tilknytning til Natur & Ungdom, dine erfaringer med foreningen, dine drømme og tanker i forhold til foreningen, og hvad du selv gerne vil have ud af at være en del af hovedbestyrelsen.

Lyder som det som noget for dig, så send en ansøgning på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til Jonas på 60689203 for yderligere spørgsmål.
Frist for at søge om bestyrelsespost er onsdag d. 16 December 2020.

Bedste hilsner
Bestyrelsen – Natur & Ungdom

 

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 16:00