Aktuelt

God start for N&U’s ambition om at styrke det frivillige samarbejde

Konstruktiv debat prægede et møde, som var første skridt i N&U’s ambition om at samle medlemmerne og deres mange kompetencer på fælles projekt- og arbejdsdage. Disse tiltag skal styrke foreningen.

Rundt omkring i landet får mange børnefamilier gode oplevelser i naturen takket være det store arbejde, der ydes af frivillige i Natur & Ungdoms lokalafdelinger. Foreningens bestyrelse har et ønske om at knytte de frivillige tættere sammen for at styrke og udvikle N&U på landsplan.

Det første tiltag i arbejdet med at give foreningen et løft bliver tre begivenheder i løbet af sommeren. Første skridt var et Zoom-møde med 17 deltagere 29. juni, hvor der var god debat og spændende forslag til at udvikle N&U. Peter Rasmussen fra N&U’s bestyrelse glæder sig over det konstruktive møde.

”Deltagerne var gode til dels at sætte deres kompetencer i spil, dels at høre om, hvad N&U har brug for,” siger han og uddyber:

”Vi mangler hjælp til at løfte diverse opgaver, tænke tanker, tage del i arbejdsgrupper og projekter, som vi har ubrugte økonomiske bevillinger til. Nu håber vi, at mange N&U’ere vil støtte vores projekt om at styrke det frivillige samarbejde.”

De kommende begivenheder er:

1) Søndag den 4. juli kl. 10-17 er der arbejdsdag på Klostermølle. Læs om planerne og meld dig til dagen her: https://nogu.nemtilmeld.dk/74/

2) Lørdag den 21. august kl. 10-?. "Store frivillig-dag" med mulighed for bålhygge og overnatning på Klostermølle.

Læs om planerne og meld dig til dagen her: https://nogu.nemtilmeld.dk/75/

Kontakt: Peter Rasmussen, medlem af N&U’s bestyrelse, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 30694580, og N&U’s naturformidler Jakob Hjuler, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 3125601.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 14:00