Aktuelt

Natur & Ungdom har mod på ny udvikling

N&U har potentiale som landsforening for naturglade børn og familier, men det kræver nye initiativer, lød det fra foreningens formand på repræsentantskabsmødet i Odense. Der blev valgt ny hovedbestyrelse – og givet bud på vejen frem.

Se frem til to stjernegode repræsentantskabsdage i Odense 12.-13. november

Landsforeningen Natur & Ungdom indbyder alle medlemmer til repræsentantskabsdage i Stjernespejdernes lokaler på Sandhusvej 72 i Odense fredag den 12. og lørdag den 13. november.

N&U indbyder til repræsentantskabsdage 12.-13. november

Træffet i Odense bliver med et vigtigt møde om lørdagen samt aktiviteter for børn og voksne. Og så øser en binørd af sin viden om bier fredag aften.

Fisk på krogen og 20 nye medlemmer i N&U Albertslund

N&U Albertslund fik 20 nye medlemmer på en fisketur med 35 deltagere, der var den fjerde tur i et natursamarbejde med Albertslund Boligsociale Center. 4. september står de to foreninger for en affaldsindsamling.

Tak for en dejlig sommerlejr

Knap 50 naturglade børn og voksne nød smuk natur, ’vild mad’ og godt samvær på N&U’s sommerlejr på Dybsø Naturskole ved Næstved sidst i juli.

Husk ’Store frivilligdag’ på Klostermølle lørdag den 21. august

N&U's bestyrelse inviterer til en workshop, hvor du kan være med til at præge udviklingen af foreningen.

God start for N&U’s ambition om at styrke det frivillige samarbejde

Konstruktiv debat prægede et møde, som var første skridt i N&U’s ambition om at samle medlemmerne og deres mange kompetencer på fælles projekt- og arbejdsdage. Disse tiltag skal styrke foreningen.

Stor interesse for at gå under overfladen med N&U

Sidste frist for at få et kursus i din lokalafdeling om livet i havet, søer og vandløb af en af N&U's dygtige formidlere er 31. august.

Vikinger indtager N&U’s sommerlejr

En vikingedag er blandt de mange spændende aktiviteter på N&U's sommerlejr på Dybsø Naturskole ved Næstved 25.-29. juli.

N&U’s sommerlejr er i år på Dybsø Naturskole i uge 30

N&U Næstved fylder 10 år og fejrer jubilæet ved at være vært for Natur & Ungdoms sommerlejr 25.-29. juli, som får et væld af spændende aktiviteter. 
Tilmelding kan ske her.

Ring til os

31 20 56 00

Skriv til os

Alle hverdage

 9:00 - 16:00