YEE Blog: start med fest og intro

Jens Buch Johansen Internationalt arbejde Leave a Comment

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″]

Efter en smuk sommeraften og en regnfuld morgen alene på tur rundt i Riga (som for resten er en meget spændende by, men det er en helt anden historie), tog jeg hen på busstationen for at tage turen til Valmiera. Som de fleste af jer, havde jeg aldrig hørt om denne lille by i det nordlige Letland. På bussen fik jeg selskab af en georgier og to ukrainere og snakken gik hele vejen op til Valmiera, som viste sig at være en hyggelig lille by omgivet af et skovlandskab der minder meget om det svenske. Herfra gik turen med bil ud til mødestedet, som er et skiresort/sommercampingsted (flere billeder og film følger snarest!).

Efter en 100% vegetarisk aftensmad (YEE serverer kun vegetarisk mad på deres møder) viste det sig så, at et af medlemmerne havde fødselsdag og der var derfor planlagt stor surprisefest med kage, øl, vodka og hvad de ellers nyder her i Letland. Vi er nok omkring 40 mennesker vil jeg skyde på, da der før mødet har været en “training session”  heroppe. Det var en fed fest og folk er meget åbne og hyggelige. En perfekt måde at komme ind i gruppen på og lære nogle folk at kende. Her er folk fra Tyskland, Portugal, Italien, Estland, Letland, Ukraine, Albanien, Armenien, Georgien, Rusland og sikkert flere jeg ikke har styr på.

I dag er mødet netop startet og jeg sidder det eneste sted på pladsen hvor der er et svagt wi-fi signal for at sende dette ud i æteren. Før mødet var der navnelege og der er i det hele taget en meget uformel og hyggelig stemning. En af grundene til der er så mange mødt op er også, at man i bl.a. holder mødet for at diskutere og stemme om de projekter der skal arbejdes med i det kommende år. Det synes jeg faktisk er en ret så god idé til vores eget repræsentantskabsmøde! Blandt andre forskelle kan det nævnes at deres bestyrelse ikke har stemmeret og at alle elektroniske apparater er forbudt under mødet undtagen referentens computer og den der styrer projektoren.

Jeg ser frem til de næste par dage og vender snart tilbage!

[/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″]

Del

[/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/3″]

SKREVET AF

[userpro template=card user=author card_width=100%] [/vc_column][vc_column width=”2/3″]

SENESTE INDLÆG AF SAMME FORFATTER

[userpro template=postsbyuser user=author postsbyuser_num=2] [/vc_column][/vc_row]

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.