Succesfuldt projekt siger farvel og tak

Jens Buch Johansen Ikke kategoriseret Leave a Comment

130 events. Etablering af 15 lokale netværk for småbørnsfamilier. 1.500 børn, der har deltaget i aktiviteter i disse netværk i bl.a. Randers, Aarhus og Slagelse. Oprettelse af en ny N&U-lokalafdeling og genoplivning af en lokalafdeling.
Det er nogle af de mange positive resultater, som gør det treårige og netop afsluttede projekt Naturliv for småbørnsfamilier til en succes ifølge N&U’s udviklingskonsulent Sine Hulegaard Mikkelsen.
”Det må siges at være rigtig godt! I Natur & Ungdom er vi glade for at have været med til at skabe naturoplevelser for så mange børn og deres familier, særligt fordi mange af de deltagende familier normalvis ikke selv finder vej ud i naturen. Således har vi kunne vise endnu flere familier, hvilke både lærerige, sjove og hyggelige aktiviteter naturen indbyder til,” siger Sine Hulegaard Mikkelsen.
Hun har været N&U’s centrale person i projektet Naturliv for småbørnsfamilier, som foreningen drev i samarbejde med Ungdommens Røde Kors og KFUM-spejderne. Ud over at skabe positive naturoplevelser for rigtig mange familier har projektet også været med til at udvikle og styrke Natur & Ungdom på flere planer.
Først og fremmest har frivillige og medlemmer af Natur & Ungdom stået for at udvikle et helt nyt sæt aktivitetskort, der skulle sikre den faglige kvalitet af naturaktiviteter lokalt. Disse kort kan forhåbentlig skabe inspiration til både nye og eksisterende lokalafdelinger.
Er du nysgerrig, kan aktivitetskortene findes her. Derudover har Natur & Ungdom i projektperioden fået en masse erfaringer med at invitere og skabe aktiviteter for ikke-naturvante familier; særligt i byområder og parker.
Disse erfaringer er allerede er bragt videre i en ny N&U-lokalafdeling i Herredsvang i Aarhus. Afslutningsvis har projektet også været medvirkende til en genoplivning af en lokalafdeling. Det vil sige, at netværket i Aarhus fortsætter sine månedlige aktiviteter som en lokalafdeling under navnet N&U Aarhus.

Find Natur & Ungdom Aarhus Facebook her

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.