Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Klostermølle Naturcenter

+ Google Map
Klostermøllevej 48A
Skanderborg, 8660

Naturskøn lejrskole til en pris, der er langt ude i skoven…. Faktisk helt ude ved søen, mosen og bakkerne.

Kom på lejr på Klostermølle, Natur & Ungdoms lejrsted, med tilhørende Naturskole. Klostermølle ligger lige ned til Mossø og Gudenåen. Her er skov, eng, mose, sø, å, vandhul, overdrev…. kort sagt næsten alt.

Stedet emmer af geologi og kulturhistorie fra istid og vikingetid over klostertiden, industrialisering og nutidens rekreative udfoldelser.

Natur & Ungdom vil gerne have så mange børn og unge som muligt ud og opleve naturen. Derfor er det gratis at bruge Naturskolen, når man er på lejrskole på Klostermølle.

Vi tilbyder også naturvejledning, som lever op til folkeskolens trin- og slutmål på alle klassetrin inden for mange fag. Kontakt naturvejleder Torben Jørgensen for en snak om muligheder og priser. Tlf. 3120 5601, mail: torben(at)nogu.dk.

Læs mere om Klostermølle lejrskolen i menuen til højre.

september 2018

Weekendtur til Klostermølle

september 7 @ 18:00 - september 9 @ 12:00
Klostermølle Naturcenter, Klostermøllevej 48A
Skanderborg, 8660
+ Google Map

Den årlige weekendtur går til Klostermølle, hvor Natur & Ungdoms hovedsæde ligger i fredede naturskønne omgivelser ved Mossø. Der bliver mulighed for at gå forskellige ture til f.eks. Sukkertoppen. Flere ture er velegnede for mindre børn, som samtidig kan studere naturen. Nogle kan fiske, mens andre måske får mulighed for at sejle i kano på Mossø. Måske har I også lyst til at køre en tur til Himmelbjerget? Det hele bliver naturligvis krydret med bål og lejrliv. Overnatning foregår enten…

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder

Kommende begivenheder

søn 22
fre 10

Kanotur til Sverige

august 10 @ 16:00 - august 12 @ 16:00
søn 26

Vikingedag

august 26 @ 10:00 - 17:00

Nyhedsbrev

Hvis du vil have nyheder fra lokalafdelingerne, naturaktiviteter i hele landet, gode tilbud, konkurrencer og meget mere. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Log ind