Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Klostermølle Naturcenter

+ Google Map
Klostermøllevej 48A
Skanderborg, 8660

Naturskøn lejrskole til en pris, der er langt ude i skoven…. Faktisk helt ude ved søen, mosen og bakkerne.

Kom på lejr på Klostermølle, Natur & Ungdoms lejrsted, med tilhørende Naturskole. Klostermølle ligger lige ned til Mossø og Gudenåen. Her er skov, eng, mose, sø, å, vandhul, overdrev…. kort sagt næsten alt.

Stedet emmer af geologi og kulturhistorie fra istid og vikingetid over klostertiden, industrialisering og nutidens rekreative udfoldelser.

Natur & Ungdom vil gerne have så mange børn og unge som muligt ud og opleve naturen. Derfor er det gratis at bruge Naturskolen, når man er på lejrskole på Klostermølle.

Vi tilbyder også naturvejledning, som lever op til folkeskolens trin- og slutmål på alle klassetrin inden for mange fag. Kontakt naturvejleder Torben Jørgensen for en snak om muligheder og priser. Tlf. 3120 5601, mail: torben(at)nogu.dk.

Læs mere om Klostermølle lejrskolen i menuen til højre.

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

maj 2018

Små Naturnørder – på weekendtur med forældrene!

maj 25 @ 19:00 - maj 27 @ 19:00
Klostermølle Naturcenter, Klostermøllevej 48A
Skanderborg, 8660
+ Google Map
400kr.

For dig som bare gerne vil være i naturen med dine børn eller børnebørn. Kursusbeskrivelse: Små Naturnørder er et kursus/aktivitet vi før har afviklet på Klostermølle. Det har haft en pause, men er nu vågnet af sin dvale. Det henvender sig til deltager fra 0 til 5 år ifølge søskende, og mindst 1 forældre, der har tidligere været god deltagelse af bedsteforældre med børnebørn. Vi mødes på Klostermølle fredag, hvor du er velkommen til at komme fra kl. 17, forplejning…

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder

Nyhedsbrev

Hvis du vil have nyheder fra lokalafdelingerne, naturaktiviteter i hele landet, gode tilbud, konkurrencer og meget mere. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Log ind