Pengeregn over Natur & Ungdom Morsø

Jens Buch Johansen Morsø Leave a Comment

Natur & Ungdom Morsø er blevet 50.000 kr. rigere takket være en donation fra virksomheden Skov A/S i Glyngøre.

”Vi fik et rigtig godt regnskab for 2012 og besluttede, at det skulle gavne nogle lokale initiativer i Morsø og Skive Kommune, som kommer vores medarbejdere og deres familier til gavn. Derfor udskrev vi en konkurrence med fem bonusser à 50.000 kr., som vores medarbejdere kunne indstille deres kandidater til at modtage. I alt modtog vi 40 forslag, hvoraf vi altså valgte fem. Blandt dem var Natur & Ungdom Morsø,” siger Jes Henriksen, økonomidirektør i Skov A/S, som fremstiller ventilationsanlæg og rensning af staldluft.

Jes Henriksen kalder Natur & Ungdom Morsø et ”fantastisk lille sted.”

”Flere af vores medarbejderes familier og børn er involveret i lokalafdelingen. Blandt årsagerne til, at vi besluttede at give 50.000 kr. til Natur & Ungdom Morsø i stedet for eksempelvis en børnehave, er, at lokalafdelingen skiller sig ud, mens det kan være svært at adskille den ene børnehave fra den anden,” påpeger Jes Henriksen og tilføjer:

”Desuden benytter en lang række skoler og børnehaver sig af Natur & Ungdom Morsø, og så var det logik at lade pengene gå til lokalafdelingen og derved gavne de lokale institutioner institutioner.”

Natur & Ungdom Morsø modtog den glade nyhed om det store pengebeløb dagen før lokalafdelingens generalforsamling midt i februar.

”Så der var højt humør med kagemand til generalforsamlingen med 40 fremmødte. Pengene skal bruges til et udekøkken og en skovlegeplads,” fortæller lokalafdelingens formand Esther Kjeldgaard.

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.