Oplevelser


Natur & Ungdom har mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser. Kurser, lejre, uddannelsesforløb, internationale aktiviteter med samarbejdspartnere, projekter, lejskole, mv. Læs mere her.

Aktiviteter

Aktiviteter


Vi arrangerer lejre med forskelligt spændende indhold. Det kan f.eks. være en kanotur med overnatning i det fri, hvor deltagerne samles om aftenen til bålmad og fælles hygge. Det kan også være en weekend med rollespil, eller med svampeture, eller noget helt andet. Det vigtigste er, at vi hygger os sammen og laver det, vi synes er sjovt.

Se aktiviteterne på Danmarkskortet her


Klostermølle Lejrskole

Klostermølle Lejrskole


Kom på lejr på Klostermølle, Natur & Ungdoms lejrskole, med tilhørende Naturskole. Klostermølle ligger lige ned til Mossø og Gudenåen. Her er skov, eng, mose, sø, å, vandhul, overdrev – kort sagt næsten alt.

Læs mere på Klostermølles side


Ildfugleuddannelsen

Ildfugleuddannelsen


Ildfugleuddannelsen er Natur & Ungdoms særlige naturformidleruddannelse, der varer et år. Her lærer du at formidle naturen til børn. Mange bruger uddannelsen som springbræt til den almindelige naturvejlederuddannelse eller som et fagligt indspark til deres arbejde med pædagogik eller biologi.

Læs mere på Ildfugleuddannelsens side

Kurser & Projekter

Kurser


Vi arrangerer kurser med forskelligt spændende indhold. Det kan f.eks. være en snittekurser, krible krable kurser, kurser om basis friluftsliv og meget andet. Søger du et særligt kurser, så kontakt sekretariatet. Vi udbyder hele tiden nye kurser, og tilpasser vores kursustilbud til medlemmernes ønsker og behov.

Læs mere om vores kommende kurser